Lukijat

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Mökkeilyä.

No nyt on taas kotiuduttu mökiltä.
Lauantai aamuna lähdettiin siis mökille. Ja lähtö vähän viivästyi, kun olihan se katsottava perjantain Salatut elämät enne lähtöä :) (Jäipä taas jännään paikkaan kesätauolle! )


Aamulla herätessä oli vielä oikein aurinkoista eikä pileven pilveä missään, mutta seitsemän jälkeen kun lähdettiin, alkoi jo pilvistymään. Ja sehän meidän ukkoselle kävi, kala kun syö silloin ehkä paremmin?


Kävästiin hakemassa isovanhemmat ja matka Myrskylään alkoi.


Perille kun päästiin niin kalakuume oli jo niin valtava että hyvä kun kahvit kerettiin juomaan, niin eikun äkkiä järvellä.
(ehdotin, että jos kalaa ei tule, niin käydään hallista ostamassa kala, niinhän ne ihmisetkin vauvakuumeeseen tekee, siis jos ei vauvaa yrityksestä huolimatta tule, niin ostetaan  se jostain kiinasta :D Ei kuulemma kelpaa )


Siellä sitten tunti tolkulla istuskeltiin ja minulla kävi koukussa aina välillä joku, mutta vain 2 ahventa sain ylös ja toisen päästin pois kun oli niin pieni. Ukkosen virveliin ei tarttunut mitään, ja sekös herraa harmitti :(
Joskus päivällä luovutettiin ja ukkonen meni sitten illalla vielä itsekseen kalaan. (ja hyvä että edes yksi hauki nappasi, ettei ihan tarvinnut ilman jäädä:) )


Masa viihtyi mummelin kanssa oikein hyvin, vaikka ilma olikin hieman sateinen ja pilvinen.




Illalla sitten saunottiin, tosin Masaltä jäi sauna tällä kertaa väliin, kun kello oli jo sen verran paljon ja masa alkoi olemaan aika väsynyt.
Kamalan raivokohtauksen jälkeen Masa sitten vihdoin ja viimein nukahti mummeli syliin :)


Sunnutaina sitten kipastiin vielä hetkeksi kalaan, ei mitään taaskaan, vaikka koko ajan joku siellä koukussa kävi, niin ylös ei suostunut tulemaan.
Onneksi meillä sentään se yksi kilon mittainen hauki kuitenkin oli :) (se minun ahven kun heitettiin myös pois)


Aurinkokin paistoi, vaikkakin hieman tuulista oli. Hieman sitten haravoin ja ukkonen laitteli mummelin lasipalatsin (kasvihuoneen) kattoa kuntoon ja grillailtiin ja siinähän se päivä sitten taas meni, ja kotiin lähdön aika koitti.


Kotona ukkonen teki meillä paistettua haukea ja jälkiruoaksi vesimelonia, oikein hyvä iltapala oli :)


Ja näin perus suomalainen kun olen, niin  jostain on pakko hieman valittaa, eikä se ole tällä kertaa säästä, vaikkakin lauantaina olikin hieman kylmää ja sateista ja sunnuntaina tuuli ja auringossa oli niin kuuma että pää tuli kipeäksi :/
Vaan ne hiton hyttyset!  Niitä oli ja paljon! Ja kun hieman allerginen taidan kaiken maailman ötököille olla, niin kyllä olin taas niin paukamilla että!!! Mutta onneksi mummmelilla oli allergialääkettä ja kortisonivoidetta :)


Eli oikein mukava viiikonloppu oli ja Masan ensimmäinen mökkireissukin :)