Lukijat

torstai 24. heinäkuuta 2014

1kk

Kuukausi sitten oli jännät paikat :)
Olinhan siis yön viettänyt Kättärillä, ja tiesin mitä tuleman pitää, käynnistys olisi edessä iltapäivällä :)
Tähän aikaan aamusta olin jo aamukävelyllä läheisellä huoltoasemalla kahvilla käymässä, kun nukkumisesta ei tullut tuon taivaallista..ei sen takia että olisi jännittänyt, vaan vierustoverin äänekkään kuorsaamisen takia :)

No nyt jo kaiholla muistelen sitä ihanaakin ihanampaa synnytystä (tosin muistelin sitä jo heti synnytyksen jälkeen :) )
Ja kamala kun aika menee nopeasti. Tuolla tuo 1kk vanha pieni herra tuhisee tyytyväisenä, ja mamma kauhulla jo miettii, kuinka se ei kohta enää vauva ole ollenkaan.

4viikkoa

1kk

Muutama ilta sitten mietin juuri, kuinka siitä ei ole kuin hetki kun tein testin, ja silloin oli viikot 5+ ja nyt se on kohta jo 5+ mahan ulkopuolella!

Tuo pieni herra on tuonut hieman haastetta mamman arkeen, kun herralle kelpaa vain ja ainoastaan syli, koita siinä sitten pitää huusholli kunnossa ja hoitaa noita muitakin penikoita :) Mutta kyllä se onnistuu, ja ne on vain hetkiä kun tuntuu että käsiä saisi olla satakaksikymmentä seitsemän, tai vaikka muutama enemmänkin :)
Näin äkkiä kun aika menee, niin eihän tuo pieni tissitakiainenkaan kohta tarvitse mammaa enää yhtään niin paljon, niin mitäs sitten teen näillä tyhjillä käsillä?! Varmaan siivoan :D Ja sitähän hommaa täällä riittää, kun nuo suloiset pikku riiviöt levittää kaiken minkä käsiinsä saa :D
Ja hassua muuten, että lehmältä tulee maitoa vieläkin, kun tottakai olin jo valmiiksi asennoitunut siihen, että imetys loppuu kolmen/neljän viikon jälkeen, ihan niinkuin aina aikasemminkin, kun maito vaan yksinkertaisesti on loppunut, mutta ei, nyt sitä tulee ihan mukavasti. Ero tässä edellisiin kertoihin on myös ollut siinä, että tällä kertaa en ole saanut sitä pumpattua kunnolla, vaikka tissit on täynnä olleetkin, ei vaan ole suostunut ulos tulemaan. No kiva että saan nauttia tästä hieman pidempään näin viimeisellä kerralla :)
Kyllähän meillä korviketta annetaan lisäksi, koska muuten saisin olla tissi suussa24/7, kun herralla on ihan uskomaton ruokahalu, ja toki on kiva että Ukkonenkin pystyy lastaan ruokkimaan :)

Hormoonitoimminnasta sanottakoon sen verran, että ehkä ne pikkuhiljaa on häipymässä, koska hermot kestää paremmin nykyään (ainakin omasta mielestä :D ) Kyllähän ne menee, kenellä ei menisi, kun kaksi riiviötä ja vauva talossa, mutta ei meni ihan yhtä helposti ja koko ajan enää :)

Siitä rohkaistuneena laitoin eilen viestiä optikolle, että koskahan kannattaisi näöntarkastukseen mennä, mies kun sanoo että olen sokea kuin myyrä. Sieltä sitten otettiin heti yhteyttä ja varattiin sitten aika ensi lauantaille :) Vaikka imetys ei olekkaan vielä loppunut, ja näkö saattaa hieman ehkä parantua sen jälkeen, niin tajusin juuri tuossa, että kun ajokorttia hankin 2007, niin silloinhan jo näöntarkastuksessa kysyin lääkäriltä, että riittääkö jos näen liikennemerkin kun se on kohdalla, eli siitä päätellen sanoisin, että näkö on ollut hieman huono jo aika pitkään :)
No lauantaina mennään kuulemaan, että kuinka huono se onkaan, vai kuvittelenko vaan :)

Ja palataan vielä siihen korsolaisten naisten iskemiseen.. Kyllä tuo minun mies vaan on NIIN MAAILMAN PARAS! <3 Ämmä vetää hirveät herneet nenään, ja todennäköisesti kuitenkin aivan turhasta, niin mitä tekee mies? No tuo rakkaalle rouvalleen rasiallisen sydänsuklaata anteeksipyyntönä <3 :) Vaikka kyllä luotan tuhon mieheen että ei se varmasti niitä naisia iskenyt, ja sen puolesta ei myöskään anteeksipyydettävää ole. Eihän se minun kanssa olisi jos se muita naisia haluaisi. Kai?