Lukijat

perjantai 14. joulukuuta 2012

17+6 ja joulu lähenee :)

Kohta se joulu on jo täällä :)
Eilen havahduin tajuamaan, että eihän tässä ole kuin yksi kokonainen viikko jouluun! Mihin se aika meni, kun vielä hetki sitten kuvittelin, että aikaa on hyvin pikku hiljaa järjestellä?! :)

No koti sentään on jo koristeltu hyvissä ajoin ja kuusikin seisoo seinän vieressä kivasti valaisemassa :)

Enää ei siis ole kuin se isoin homma jäljellä, jouluruoat :)
Sain eilen sentään etsittyä joululaatikoiden ohjeet, kun meinaan kaiken tehdä itse ja pikkuhiljaa kaikki muukin siihen satametriseen ostoslistaan pitäisi alkaa kirjata.
No eiköhän tuo onnistu :)

Ukkonen kun langetti tämän tehtävän minulle ja päässä raksuttaa tyhjää..mitä joulupöytään kuuluu, paitsi se ihanaakin ihananpi graavilohi, mitä en edes saa syödä??

Joka vuosi kun tähän asti on päässyt valmiiseen pöytään, niin ei ole tarvinnut rasittaa omia harmaita aivosoluja :)

No kerta se on ensimmäinenkin :) Ja kun perhe vaan kasvaa ja kasvaa, niin helpompaahan se on, (siis vain ja ainoastaan kyllä liikkumisen kannalta), että kutsutaan ne sukulaiset meille, niin ei tarvitse itse lähteä. (paitsi joulukirkkoon ja haudoille, mikä on ihan ehdoton)

Esikoisellakin viikko koulua joululomaan, ja kyllä se vähän näkyy että alkaa puuduttamaan joka aamuiset herätykset ja lomaa jo odotetaan :)
Tämän joulun esikoinen on valitettavsti isänsä luona :( Mutta seuraavana jouluna onkin lapsia kotona sitten kolme <3 :)
Ei ole tämäkään neiti pitänyt kiirettä lahjalistan kanssa tänä vuonna, kun eilen illalla vasta alkoi sitä rustaamaan meidän painostuksesta vielä! :) Ihme lapsi kun ei meinaa mitään toivoa! :D No olikin lista sitten sitä luokkaa, että olis melkein saanut jäädä tekemättä, kun pleikka kolmoset, nintendo DS:ssät ja muut mahdollisimmat kalliit siitä listasta sitten löytyi :/
Kaiken näköistä kosketusnäytöllistäkin pitäisi kuulemma saada.. ei tule tapahtumaan! Viime jouluna kun sai kosketusnäytöllisen puhelimen lahjaksi, niin 6,5 päivää se oli ehjä, kunnes tippui maahan ja näyttö rikki ja puhelin siis käyttökelvoton :D

No eiköhän sinne kuusen alle jotain lahjoa kuitenkin saada :) (Yhtäkään lahjaa ei tosin vielä ole ostettu:) ) Ei pidä hötkyillä, jätetään kaikki viime tippaan, että saa vielä oikein kunnon joulu-ketutuksen päälle :D

Ukkonen silminnähden stressaa tulevaa joulua ja sitä kaikkea järjestämistä, mutta itse jännitän enemmänkin tulevaa ultraa, mihin ei onneksi enää kauaa tarvitse odotella :)
Jostain ihmeestä hiipinyt kamalat pelot, voiko kaikki olla hyvin ja kehittyykö vauva normaalisti :(
Kyllä kuitenkin uskon, että pelot on turhia, mutta silti sitä ei voi olla miettimättä. Ja kun edelleenkin olen NIIN ihmeissäni, että miten tämä näin helposti kävi, niin voiko se muka mennä hyvin loppuun asti.

No nyt ei pidä miettiä synkkiä, vaan positiivisellä mielellä jouluun ja ultraan :)

Tässä viime päivinä olen ihan selvästi tuntenut jotain pientä liikettä mahassa, kun oikein tarkkaan kuullostellut, mutta kyllä vaan odotan niitä kunnon potkuja ja muita, että voin olla aivan satavarma, että se on se meidän pikku pupu siellä :) Jotenkin kun olen niin skeptinen, niin en varmana anna itsellekkään lupaa täysin uskoa, että se välttämättä on vauva :) No montaa viikkoa ei kuitenkaan enää tarvitse niitä kunnon liikkeitä odottaa, jos tämä tulee yhtään siskoihinsa, niin liikkeet kyllä sitten kanssa tuntuu :)


                                                                        Rv 17+2

Ja niin se masu kasvaa <3 Edellisten kanssa tämmäinen maha oli vasta ehkä n. rv25+ :)
Eli mahdollisuudet valtavaan mahaa löytyy, jollei tämä pallo päätä lopettaa kasvamista, ja toivottavasti ei semmoista temppua tee :)

Puoliväli häämöttää jo ja eikä aikaakaan, kun on jo toukokuu ja joudun luopumaan pallonstani! :)  VOI EI!!! Toivottavasti seuraava pallon kaipuuni ei tule taas aivan heti siitä luopumisen jälkeen, koska se on paljon stressaavampaa kun raskauskilot, mistä pitäisi päästä eroon, jos niitä tulee sen verran ettei laitokselle kaikki jää.

Olen tosin ollut huomaavinani, että vauvakuume ja pallomahakuume taitaa olla täällä aika kroonista, mikä varmaan vaivaa vielä mummonakin :D
Sen kanssa on vaan sitten opittava elämää, kun ei sitä aina voi paksunakaan olla :D
(Mutta ehkä kuitenkin vielä kerran tai pari tämän jälkeen? :) )

No nyt pitää alkaa rustaamaan sitä pirun ostoslistaa, ettei sekin jää viime tippaan ja aiheuta tällä saamattomuudellani harmaita hiuksia Ukkoselle :)


Joulun laittoa








                                                   Masan ja tunttu-ukon painimatsi :)


                                                Ukkonen ostin ihanan lahjan minulle <3