Lukijat

maanantai 17. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä

Se oli perjantaina :)
Aamun aloitin kaupassa käynnillä, pitihän sitä jotain herkullista leipoa ystävänpäivän kunniaksi :) (Aina löytyy tekosyy leipoa :D )

Esikoinen sai sopivasti GirlIt: kerhostaan leivontakirjasen, josta löytyi porkkanakakun ohje, ja päätin sitten semmoista kokeilla, kun koskaan ennen en ole tehnyt.
Ja kun tämmöisiä herkkuperseitä ollaan, tein taikinan suoraan kaksinkertaisena, niin sain pellillisen porkkanakakkua :)

Ja näin ystävänpäivän kunniaksi piti tottakai koristella myös sydämilla, ja eihän siihen mitään valmis sydämiä laiteta, vaan ne piti tietysti tehdä myös itse.
Välillä, sydämiä pöydästä irrottaessa, meinasi kyllä hermo mennä, muttasain kuin sainkin tehtyä. Valkoisesta sokerimassasta siis, itse maalasin pastavärillä ja helmiäis sprayta päälle (joka mielestäni hieman pilasi).
Lopputulos oli kuitenkin ihan tyydyttävä, siis niissä pienissä leivoksissa, ison sydän ei ole kovin kaunis :) Ja tulipa niistä vielä ihan herkullisiakin :P


Ukkoselle ostin lahjaksi uuden termarin, kun edellisen se meni ja rikkoi. Pitäähän minun rakkaan yrittäjämieheni saada muuta kuin ylihintaista kahvilan koko päivän seissyttä surkeaa kahvin litkua :)

Eikä se Ukkonenkaan minua unohtanut :) Jo aamulla sain ystävänpäiväonnittelut tekstiviestillä, ja kotiin tullessaan sain vielä kimpun tulppaaneja ja suklaarasian <3


Kyllä mulla vaan on maailman ihanin mies, paras ystäväni ja lasteni isä <3 :)

Ilta meni kotona siis herkutellessa, tosin suklaat syötiin vasta lauantaina :)
Mutta siis joka päivähän on ystävänpäivä, kun se paras ystävä on siinä vierellä <3 Vaikka akka on välillä (liian usein) tämmöinen hirviö, niin silti tuo jaksaa minua katsella <3 Se on sitä tosiystävyyttä <3 :)