Lukijat

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Polttarit 14.6.2013

Tulihan nekin sitten vietettyä :)
Ja aivan mahtavat olivatkin akat järjestäneet! :)
Perjantaina 14.6 pähkäilin kotona, että mitähän hittoa sitä keksisi, kun meinasi tylsyys iskeä :)

No olin juurikin miettinyt, että lähdenpä käymään Korsossa postissa paketin hakemassa, kun kuvittelin että tilaamani korut oli saapuneet. (totuus paketista paljastui seuraavana päivänä, kun sen paketin hain, ja eihän siellä mitään koruja ollut vaan kakkukupu..kiva sekin mutta tässä vaiheessa niille koruille olisi kyllä enemmän käyttöä)

En sitten mihinkään kerennyt lähtemään, vaan ovikello soi, ja siellä oli toinen kaaso vaimoineen ja hienon laulun keksineenä..varmasti koko rappu luuli kun naiset lauloivat, "Siis ryyppäämään ryypäämään..." 
                              Kuvan pilli sojotti kaljatölkistä kun naiset seisoivat rapussa :D

Mukaan tarvitsi ottaa vain vehnäjauhoja :)

Ukkonen jäi lasten kanssa siis kotiin, ja Mömmökään kun ei kotona ollut, niin ihan yksin kahden pienen kanssa jäi, mutta ei se pelottanut pätkääkään, kun ei parempaa hoitajaa meidän vauvoilla voi ollakkaan <3 :)

Ja sehän tarkoitti vai sitä että nyt mennään sitten ryyppäämään :D Kyllä osasivat yllättää, kun en TODELLAKAAN osannut tuolle päivälle omiani odottaa, kun tiesin että Ukkonen on lähdössä  seuraavana aamuna omia polttareitaan juhlimaan :)

Siitä sitten suunnattiin kaason vaimon vanhemmille hetkeksi istuskelemaan ja ruokaa laittamaan, kunnes koitti aika lähteä varsinaiseen juhlapaikkaan.

Olivat vuokranneet saunatilan uima-altaineen kaikkineen Kannelmäestä ja niin pääsivät juhlat todenteolla käyntiin.

Tehtäviä tälle "hirviömorsiammelle" oli kehitetty jos jonkin moista, sain huudella pihalla exien nimiä ja siihen perään tottakai ilmoitettiin sitten tämän tulevan herran nimi, ettei kenellekkään jäänyt epäselväksi, että kenen kanssa sitä alttarille astellaan :) Pihalla juostiin ympäri parkkipaikkaa ja puita ja ääni käheäne karjuin menemään :) 

Tulihan sitten käyttöä niille vehnäjauhoilekkin.. jotain taikaahaan siinäkin tehtiin, kun rkottiin päähän kananmunia ja sekoitettiin siihen jauhoja..taikaa olisi tarvinnut myös niiden pois pesemiseen :D 



Ohjelmaan oli siis vaikka mitä, mutta kun oli myös sitä olutta, niin kaikkeahan ei yksinkertaisesti voi muistaa :)

Ruoka oli myös hyvää ja tunnelma AIVAN loistava!

Saunomisen jälkeen sain pukea päälleni kauniin mekon ja kissanaamion 

ja kipaista huoltoasemalle tikkareita ostamaan..pitäähän ne kaljarahat jollain keinolla tienata, ja mikäs sen parempi kun herkullisia tikareita myymällä :D


Mukana oli myös vihko mihin sain kerätä ihmisiltä neuvoja hyvään avioliittoon.. ja kyllä niitä "hyviä" neuvoja tulikin jonkun verran.
Myyntitykin työ sen sijaan ei sujunut ihan niin hyvin kuin olisi voinut, mutta kyllä se kauppakin kuitenkin jotenkin sujui :) Yksi maksoi jopa 5€! :D
Ilta jatkui siis Iltakoulussa..ainakin :)


Mutta yllätys, (mikä ei ollut mikään yllätys), niin kyllähän se vauvahätä iski jossain vaiheessa yöllä, varmaan yhden/kahden välillä, ja siinä vaiheessa oli suunnattava taksilla pikapikaa kotiin.

Aivan ikimuistoinen ilta ja iso kiitos kuuluu kaasoille, jotka olivat halunneet järjestää jotain näin hienoa!!

Varmasti paljon tästä unohdin, mutta pääasia että kivaa oli :)

Hienosti oli Ukkonenkin pärjännyt, vaikka pikkumies olikin ollut hieman hankala :)