Lukijat

maanantai 3. syyskuuta 2012

Kamala polte!

VOI EI!! Siis ei kestä tätä, kun aina välillä (eli aivan jatkuvasti :D ) iskee niin hirmuinen vauva- ja vauvamaha-kuume, ja nyt sitten kaiken lisäksi olen alkanut haaveilemaan taas synnytyksestäkin :)

Ei pitäis ottaa mitään paineita uuden raskautumisen suhteen, eihän se Ukkonenkaan ota :D, mutta kun ei voi olla ottamatta, vaikka kuinka järkeilee, että helpointa olis jos vauva tuli vasta häiden jälkeen.

Mutta että sinne asti jos menisi, että edes raskautuisi, ei kuullosta millään tapaa hyvältä, paitsi että silloin saisin unelmieni hääpuvun :) Mutta kun ei silläkään ole niin väliä, jos joku muu puku olisi :)

Ja siis se synnytys!!.. Siis miten siitäkin nyt taas alkanut haaveilemaan, kun viimeisin synnytys ei todellakaan ollut ihan helppo??!!
Pientä masokistin vikaa on kyllä aina tainnut vähän olla :D

Taitaa olla tässä pienessä päässä pahasti jotain vialla :D
Mutta kun tahtoisin taas kokea tuon kaiken odotuksesta synnytykseen!!

Näin aamuisin varsinkin kun Masa vielä nukkuu ja Mömmö touhuaa kouluun lähtöä, niin tulee selailtua Vaun sivuja ja ihailtua muiden masuja ja kuumeiltua kahta kauheammin!!

Eikä tähän taida olla mitään lääkettä.. pitäisi vaan keksiä jotain ohjelmaa, ettei aina tässä koneella roiku :D
Mutta kun täällä keskellä metsää asuu, niin mitä ohjelmaa täällä nyt keksisi??..no voihan sitä aina Korsoon tai Saviolle kävellä :D

Viime viikolla käytiin katsomassa Masan pikkuserkkua, ja voi että se oli pieni eikä TODELLAKAAN helpottanut tätä kuumetta!!


                       Pari viikkoinen pikkuserkku puolivuotiaan pikkujätin vieressä <3 :)

Mutta nyt taas aika lähteä Masalle aamupuuroa laittelemaan, niin voi hetkeksi laskea koneen pöydälle ja miettiä ehkä jotain muuta :)

Ai niin, pitää Kelaan kipasta tänään lappuja täyttelemään, ja sit jos vielä pomolle soittelis, että koskahan ovat kylään tulossa, kun eihän siitä ole kuin puoli vuotta kun piti pientä tulla katsomaan :)
Kiirettä pitää vissiin :D