Lukijat

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kevät saapuu :)

Vaikka ei sitä tuosta harmaudesta heti arvais :)

Viime torstaina oli aika diabeteshoitajalle, ja Masa meni mummelille hoitoon siksi aikaa ja pääsi ensimmäistä kertaa tarhaan ja oli viihtynyt oikein hyvin :)
Pelkkää lässytystähän tuo 45min oli, mitä siellä meni, tosin kyllä kuulin ihan uutta tietoa, miksi niin tarkkaan seurataan.
No mittailut jatkuu ja arvot pitää lähettää viikon välein hoitajalle.
Ja hyvä juttuhan tässä on myös se, että viikon 36 lääkärintarkastus tehdään kättärillä, joku ihana eläkeläispappa hoitaa sen homman, ja "innolla" odotan että sille pääsen levittelemään! :D Toivottavasti kurkkaisi hieman ultrallakin :) Sitä siis odotellaan, ja sinne mennään 23.4.

Viime perjantaina oli Ukkosen 26vee synttärit, ja Mömmö meni isälleen, Masa vietiin mummelille hoitoon ja me saimme (todennäköisesti viimeisen) vapaaillan, ennen pikkumiehen syntymää.

Ukkonen sai tytöiltä lahjaksi kalastaja kurahousut, niin on hyvä sitten lähteä kalaan, kunhan jäät sulaa joskus joulukuussa :) (on Ukkosella taas hirmuinen kalastuskuume iskenyt, ja innoissaan kuin pikkupoika ostelee kaiken näköistä kalastustarviketta :D )

Olinpas varannut meille sitten huoneen Hakaniemen Cumulus-hotellista ja pöydän Juttutuvasta, kun kuvittelin, että sieltä saisi jättihampurilaisia, niinkuin ennen on saanut.

Ukkonen oli tietoinen vain siitä että syömään mennään, mutta yllättyi (toivottavasti positiivisesti) kun tajusi että hotelliyö kutsui ruokailun jälkeen :)

Olikin oikein hyvää ruokaa ja rentouttavaa mennä se jälkeen hotellille pötköttelemään ja töllöä katselemaan..vähän vaihtelua kotona olemiseen :)

Aamulla kipaistiin hakemaan Ukkoselle frakin paita ja napit sekä kengät, niin taas eteni pikkuisen häähommat :) Jokohan pikkuhiljaa alkaisi iskeä häästressi, kun häihin enää 11 viikko 1päivä? :) Toivottavasti ei vielä ainakaan :) Se tästä vielä puuttuisi, että stressaan häitä, kun hormonit tekee minusta jo aivan hirviön, niin kohta tuo Ukkonen oikeasti sitten lähtee karkuun, jos vielä jotain lisää kestettävää tulee :D
Ihmeen hyvin tuo on kestänyt, kun välillä tuntuu etten itse omaa seuraani kestä :D

Nyt on sitten noita ihania sokeriarvoja joutunut mittailemaan jatkuvasti, kun perhanan arvot tuntuu olevan jatkuvasti koholla. Ihan sama mitä suuhunsa laittaa tai ei laita, niin silti!? Mikähän hitto siinäkin on?! :/ No..ei stressiä :) Kyllä tämä pojan odotus on niin erilaista kun noiden tyttöjen, taas sai sen huomata :) Vai olenko vaan vanha ja kaikki menee vaikeamman kautta? :) Ei se siitä voi johtua, kyllä se on vaan tämä poika :D

Tämä viikko onkin mennyt ihan vain kotona maatessa, saamaton akka ei pääse liikkeelle, ei sitten millään :/ Onneksi tuo Masa ei vielä vaadi päästä ulos :)

Nyt mennään siis jo 34+6 ja mahassa päivä päivältä enemmän menoa, mutta ei kyllä mitään siihen viittaavaa, että ulos tahtoisi tulla.. tosin ei kyllä vielä tarvitsekkaan :)

Ukkonen jaksaa joka päivä kysyä että "Joko mennään?" :D No ei mennä, vaikka en minäkään jaksaisi odottaa, mutta iskee nyt jo maha-ikävä, kun tietää, että kohta sitä ei taas enää ole :( Ei ole helppoa tämä! :) Silti saa nyt mahat tämän jälkeen hetkeksi riittää :) Varsinkin jos Ukkoselta kysytään :D Mutta kyllä ihan samoilla linjoilla minäkin mene, ei näitä nyt voi kuin liukuhihnalta tehdä, hulluksihan sitä jo tässäkin eläintarhassa tulee :D


                          
                                                                          34+4

Kuvasta näkee että on maha valahtanut, ja välillä tuntuu että tippuu kyydistä :) Ja valitettavan pieneltä näyttää tuo maha, ei yhtään semmoinen mihin tässä olen toivonut pääseväni :/ No mutta onneksi on aikaa vielä kasvaa :)



Minttukin sai uuden sängyn tällä viikolla :) Turhaan tilattiin toinen pinnasänky, kun Masa viihtyy niin hyvin tuolla Mintun sängyssä :) No siinä on kaverusten hyvä pötkötellä <3 :)

Ensi maanantaina pitää kipasta hakemaan lisää liuskoja, en nimittäin itse niitä enää ikinä osta! Hitto vieläkin vähän ärsyttää että niin tunnollinen mittaaja olen ja rahani niihin laitoin :/ No nyt on lähete niihin, niin ei itse tarvitsekkaan ostaa :) 
Ja neuvolaankin päästään maanantaina katsomaan onko paino noussut, ei nimittäin ainakaan kotivaa'an mukaan ja voi sitten ilmoittaa, että ei tarvitse sinne lääkäriaikaa varata.

Kyllä tässä nyt vaan alkaa aika malttamaton olla, kun Toukotammoissa 4 vauvaa jo syntynyt :) Tosi puolet oli kaksosia, jotka tuli ihan suunnitellusti ja pikkujättiläisiä oli silti, vaikka tuli reippaasti etuajassa viikolla 36 :)
Ei silti malttaisi enää odottaa omaa synnytystä, ja niitä kipuja :) Toivottavsti lähtee tällä kertaa luonnollisesti, vaikka jotenkin en siihen uskokkaan. Jotenkin semmoinen olo, että vaikka laskettu on kuun puolen välin paikkeilla, ei tämä suostu ulos tulemaan kun loppu kuusta vasta.
Ja parempi ajatellakkin noin, niin saattaa yllättyä positiivisesti :)

Se on siis taas viikonloppu, ja vaikka välillä tuntuu, että aika matelee, niin silti se perjantai tulee aina yhtä nopeasti ja taas ollaan viikon lähempänä synnytystä :) Ja tänään tulee kauan odottamani Vauva-lehti :) Meinasin nimittäin viime perjantaina jo hermostua, kun postimiestä odotin koko päivän, ja vihdoin viimein kun se saapui, ei lehteä tullutkaan! Meinasin jo soittaa asiakaspalveluun ja haukkua jonkun, kunnes päätin kuitenkin edellisestä lehdestä tarkistaa, että mikä päivä ilmestyy seuraava nro. Ja hyvä niin, koska tänäänhän se vasta ilmestyykin :D
Kyllä oli taas aihetta hermostua ja haukkua postinjakaja ja kaikki lehteen liittyvä alinpaan helvettiin :D

Huomenna mennään syömään toisen kaason luokse ja istumaan iltaa sinne ja ehkäpä saadaan toinenkin kaaso mukaan :)