Lukijat

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

25+3

Ensimmäinen neuvolalääkäri takana ja johan on touhua, kun täälläkin nyt siirrytty siihen, että kaiken saat, eli joudut itse tekemään.
Itse valekemistinä saat pissasi tutkia, verenpaineet saat itse mitata ja vaa'allakin käyt keskenäsi, niin voit halutessasi valehdella, jos siitä tulee parempi mieli.

Mikä tätä nykyään on siis neuvolan tätien tehtävä? Istua takapuoli homeessa ja katsoa kun se leviää, se takapuoli siis?

No kaikki oli suhteellisen hyvin, paitsi verenpaine hieman korkea, vaikka pariin otteeseen mittasi, ja lääkäri kysyi tuloksista vain "Miksi?" Ja mitäpä tuohon vastaamaan? "Siksi?"

Hemoglobiini oli myös hieman alhainen, enää vain 97, ja vaikka sitä kiskoo kaksin käsin nappeja naamaan, (kaiken kaikkiaan vitamiinit ja magnesiumit sun muut mukaan lukien 9 päivässä) niin ei se siitä mihinkään tunnu nousevan. Eipä se eloon sinällään ole vakuttanut, joten olkoon.

Alakerrassakin kaikki oli kuulemma niin hienosti kuin olla ja voi eikä merkkejä että jätkä sieltä vielä olisi ulos kaivautumassa..ja hyvä niin :)

Ihana lääkäri kirjoitti reseptin närästykseen, nyt vaan pitäisi päästä apteekkiin asti niitä noutamaan. Ehkä se hieman helpottaisi tätä jatkuvaan korvennusta ruokatorvessa. Eihän sekään sinällään niin haittaa, vaikka onkin hieman ikävää :) Alkaa jo tottua tähän jatkuvaan ähkyoloonkin, jota seuraa suoraan paha olo, kun on nälkä :) Kaikki on siis hienosti ja mallillaan. Ja mikä hienoa, vaikka itse siinä vaa'alla kävin, niin en valehtele, kun sanon että painoa on tullut ensimmäisestä neuvolasta, 4+3, vain 6,6kg yhteensä.
Olin kyllä odottanut hieman enemmän, kun ne kalapuikot, kinkkupizzat ja runebergin tortut on kuitenkin maistuneet hieman liiankin hyvin :)
Mutta hyvä näin :) Ehkä pysytään painossa kohtuudessa :)

Mahan kasvusta olin oikeassa, tai sitten se oli mittaajasta kiinni, ei mennä enää yläkäyrän yläpuolella, vaan hieman sen alla. Nyt oli mittauksen mukaan 24,5cm. No kasvanut kuitenkin, niin sehän se on pääasia :)

Jätkä pötkötteli selällään ja potki menemään kun lääkäri hipelöi ja kopeloi kun lääkäri etsi selkää, mitä ei tietenkään saanut kunnolla tuntumaan, kun se siellä alapuolella oli.
Pitää siis lopettaa mahan päältä tökkiminen, etten vaan silmään osu :)