Lukijat

torstai 21. maaliskuuta 2013

31+5

Jopas jopas..viimeinen kymppi lähtenyt käyntiin jo aikaa sitten, eli loppusuora häämöttää! :)

58 päivää, ja jos taas kuulutaan niihin hukkaprosentteihin, niin siltikin vaan 72 päivää, ei siis oikeestaan yhtään mitään enää :)

Mutta se myös tarkoittaa sitä, että häätkin on jo ihan ovella, tasan 100 päivää niiin astelen alttarille! On se jännää :D

Ihan tähän väliin pitää hehkuttaa, että kyllä tuo Ukkonen on aina niin huomaavainen, naistenpäivä tuli kotiin tulppaanikimpun kanssa :) Ihanaa kun se aina vaan jaksaa minua muistaa <3 Vaikka olisin mikäkin kärttynen vanha noita-akka :D

Ja viime lauantaina meistä tuli lottovoittajia, no, yhtä vajaa, mutta 6 oikein ei paha yhtään :)
Totta kai jos ajattelee, niin hieman se kirpaisee, että ei nyt se viimeinen numero viitsinyt kohilleen osua, mutta kukapa niitä miljoonia kaipaakaan :)

Tossa reilu viikko sitten kipaisin taas Villa Lyhtyyn katsomaan, jos pikku-miehelle jotain pientä ja söpöä löytyisi, no löytyi vaikka ja mitä ihanaa :) Mutta löytyipä se mitä tässä kovasti ollaan etsiskelty, uutena kun ei välttämättä olisi raaskinut ostaa, tuplavaunut, hienot Oran kärryt ja hintakin kohillaan, 200€ ja mukaan tuli koppa (tosin Emman, mutta ei haittaa), pumppu, sadesuoja ja hyttysverkko. Nyt on mamma tyytyväinen! :) Vähän kun niille näytti imuria ja juuriharjaa, niin nehän on kuin uudet! :)
Nyt ne vaan seisoo eteisessä tien tukkeena ja odottaa toista kyytiläistä :)



                                  Masa odottaa myös kovasti, että päästään koeajelulle :)






Siellä alkaa olemaan pienelle miehelle jo paljon vaatetta, ettei alasti tarvitse olla, tai mekkoihin pukeutua :) Suurin osahän näistäkin tosin on Masan vanhoja.

Keskiviikko iltana Ukkonen tilasin myös pienen miehen pinnasängyn, ja mamman iloksi se saapui lähi siwaan jo perjantaina, ainoastaan patja puuttui, kun siwassa sattui pieni virhe, eikä ne hölmöt tajunneet, että patjan paketissa voi olla matkarattaiden kuva. No patja kotiutui tällä viikolla kuitenkin, ja nyt peti odottaa kasattuna petaamista ja sitten sitä nukkujaa :)


                                                           Masalta löytyy tämä setti.


             Pikkumies sai siis samaa sarjaa sängyn, pitäähän niiden toki yhteen sopia :)

Nyt on siis ne isoimmat puuttuvat hankittu, ja vauva saa tulla koska tahtoo, toki vielä ei mikään kiire ole, mutta jos ei nyt tällä kertaa mentäisi kahta viikkoa yli :)
Onhan tämä odotus kaikin puolin ollut täysin erilainen kun aikasemmat, niin sais jätkä yllättää ja tulla vaikka vähän etukäteen :) Toivossa on hyvä elää :D

Masallakin vihdoin viimein hampaat alkaneet tulemaan, ja vauhdilla tuleekin, tässä kuussa jo 4 tullut ja viides melkein kurkkii. Ei siis ihme jos pikku-akka hieman ollut kärttyinen  :) Kaikki vaan kerralla, niin on sekin sitten ohi :D



             Eikä olo varmasti yhtään helpota, että puetaan päälle jotain noin naurettavaa :D

Myös häähommat taas etenee :) Kutsut odottaa nyt postitusta tuossa vieressä. Pitää viedä ne ihan postin postilaatikkoon, koska aivan varmasti joku räjäyttää tuon lähilaatikon, jos sinne erehdyt kalliin nipun laittamaan. Kylläpä oli homma niissäkin, mutta tulihan tehtyä kuitenkin. En siis ole täällä vaan laiskotellut aina ja koko ajan :)




Eilen käytiin sormuskaupoilla, sain sovittaa ihania sormuksia, mutta sitten sainkin häipyä ja Ukkonen jäi hieromaan kauppoja..mitähän kaunista saan? :D No enää 100 päivää niin sittenhän näen :)
Sinne jäi myös kihlasormus kaiverrettavaksi ja hieman orpo olo, kun ei norsun sormissa ole nyt mitään kiiltävää.

Huomenna mennään sitten Ranta-auraan sopimaan kaikesta häihin liittyvästä ja taas on hommat pidemmällä :) Kyllä on hyvä mieli kun alkaa kaikki olemaan hyvin mallillaan. Niin äkkiä aika menee, että eihän sitä huomaakkaan kun ollaan jo rouva Hägglund :)

Hääkakku nyt ei tule olemaan se mitä tahdoin, mutta se on pieni voi voi, hieno kakku tulee silti, ja sekin alkaa olla jo melkein tilattu, ei tarvitse kuin päättää enää, mikä kakku otetaan :)

Ulkona paistaa aurinko, pikkumies punkee ja punkee niin että meinaa pissat tulla housuun välillä ja Masa vielä vetelee sikeitä :) Jospa sen kunniaksi ottaisi aamupalaa ja vähän vaikka siivoilisi ja petaisi pienen miehen sängyn :)
Vai istunko tapani mukaan tässä koneella siihen kunnes piku-Matti herää ja sitten syödään ja lähdetäänkin nauttimaan ihanasta ilmasta? Vaikeita valintoja.

Mömmeli lähti äsken kouluun intoa täynnä kuin ilmapallo, tänään kun on Tähti-kisat ja Mömmö sielllä esiintyy alakerran tytön kanssa :) Me päästään katsomaan esitys sitten lauantaina :)