Lukijat

tiistai 14. elokuuta 2012

Viime lauantaina tuli taas kyläiltyä, tällä kertaa ukkosen veljen luona. (taidetaan olla aika levottomia sieluja molemmat, koska kotona oleminen on "tuskaa", eli siis pitkästyttävää ja pakko päästä ulos,  jos sitä joutuu kauan olemaan neljän seinän sisällä ja katsomaan kun Ukkonen sitten vain pelaa jotain "hyvää peliä"  (Rune Scape) :/ )

Vihdoin viimein saatiin siis sovittua sauna-ilta, kun olihan tästä puhuttukkin jo kuukausi kaupalla :) Mutta naiset kun ottaa asian hoitaakseen, niin silloin jotain tapahtuukin :)

Syötiin herkullisia tacoja, saunottiin ja juotiin hieman aivan loistavaa ankka-viiniä :)


Masa tapansa mukaan otti myös hieman osumaa serkku-pojalta. Vaikka Ukkosen veljen vaimo istui aivan vieressä, ei osumaa voinut estää, kun se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta.


                                                  Sedän luona ruokailuhetki :)

Itse istuu jo niin nätisti, mutta ei silti vielä syöttötuoliin olla laitettu, kun sohva on niin paljon mukavampi :) Ja syöminenhän tapahtuu vielä normaalisti sitterissä.

Eilen päätin tehdä taas Masalle vähän soseita aikani kuluksi, ja nyt ne riittääkin hetkeksi aikaa.

Peruna-kukkakaali, peruna-porkkaka, peruna-bataatti ja bataatti-porkkana. Yhdestä purkista tulee n. 2-2½ ateriaa kun sosetta jatkaa korvikkeella ettei ole niin paksua ja vahvaa. 

Illalla katsottiin Australian MasterChefiä, ja kummasteltiin, että miten voi olla niin vaikea tehdä yksi Pavlova, ja päätettiin sitten ukkosen kanssa koittaa :)


Lopputulos! :)

Ukkosen "muotoilema" ja koristeetkin valitsi itse. Pitää itse koittaa joskus tehdä, että saiskos siitä ihan jopa kakun mallisen :D
Tämä kuitenkin ensimmäinen yritys meillä ikinä, ja kasassa pysyi, eli paremmin onnistuttiin kun moni masterChefissä :D

Kyllä jo kovasti alan odottamaan, että pääsisin opiskelemaan :)