Lukijat

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Aina vaan paksuna

Kyllä jaksaa ihmismieli olla ärsyttävä!

Vaikka hyvin ollut omassa mielessä että yli 40 viikkoa ollaan paksuna niinkuin aina ennenkin, niin johan tässä jo pari viikkoa on on odoteltu alkavaa synnytystä kuin kuuta nousevaa.
Vaikka siis vielä tuo 40 ei ole edes täynnä, tänään vasta 39+3.
Silti odottaa jo että "Tule nyt ulos sieltä! Alkakaa saamarin supistukset! Menkää vedet vaikka koiraa ulkoiluttaessa, ei haittaa vaikka ihmiset luulisi että housuun pissasin! Lähde saamarin limatulppa edes liikkeelle!"

Ei niin mitään! Ainoastaan hieman enemmän harjoitussupistuksia, mutta niillähän nyt ei taas ole mitään merkitystä :/

Vadelmanlehtiteetä on juotu litra tolkulla ja pitääkin tänään taas kipaista hakemaan lisää. Mutta ei siitäkään mitään hyötyä ole, en kyllä olettanutkaan niin..kivahan se on kesä kuumalla kuumaa teetä litkiä :)
Kolmesta ässästä tässä taloudessa kun ei toteudu kuin siivous päivittäin, saunominen kun ei niin jaksa kiinnostaa, kolmannesta puhumattakaan, kun olo on koko ajan aivan ähky vaikka olisi nälkäkin, niin silti tuntuu kuin olisi syönyt 10 litran kattilallisen kalakeittoa, ei sen jälkee jaksa yksinkertaisesti enää jumpata. (josta Ukkosellekkin mainitsin, kun hän manasi että 1½kuukautta ilman joutunut olemaan (ei kyllä, kun edellisestä kerrasta on "vain" 2 viikkoa 1 päivä nyt) mutta kai se tuntuu pidemmältä ajalta..onneksi sillä on kaksi toimivaa kättä :D )

Ja kun sanoi että ei enää kauan joudu ilman olemaan, että kyllä tämä täältä kohta tulee, niin tokaisi että "Kyllä joku 4 kuukautta ainakin, mitään täällä ei touhuta ennen kuin sulle on asennettu joku 17 kierukkaa, että varmasti toimii!" Tai jotenkin noin :D

No se on sitten herran oma valinta jos niin kauan haluaa ilman olla :D

Ja kun ei tämä itselläkkään ihanteellista ole, ettei niin tee mieli, mutta minkäs teet, kun ei aiemmissa raskausissa ole näin ähky olo ollut koko aikaa. On semmoinen olo että tämän herra mahassa on sen 4 kiloinen, voi toki olla että väärässäkin olen, mutta tuntuu vaan että mahassa on enemmän vauvaa kuin ikinä.
Pitäisi varmaan laittaa tuo Ukkonen lukemaan noita palstoja, kuinka vähällä seksillä joidenkin miehet joutuu olemaan jo raskauden alusta lähtien, puhumattakaan loppuajasta, kun ei irtoa senkään vertaa, niin voisi olla tyytyväinen, että itse on kuitenkin saanut aika pitkälle aika säännöllisesti, jos niin voi sanoa :)

Onneksi tässä nyt on odotusta jäljellä kuitenkin korkeintaan 18 päivää, jolloin pentu revitään vaikka väkisin pihalle, että ei paha, kun miettii paljonko sitä on takana :)

Siltikin nämä viime viikot ja päivät tuntuu kuluvan NIIN hitaasti, ettei tosikaan ja ikuisuus on jäljellä, jos tosissaan yli 2 viikkoa vielä pitää odottaa :/

On se vaan ennen vanhaa ollut niin paljon helpompaa, kun ei tarkoista päivistä ole ollut tietoa, siis silloin joskus ennen ultria, kun sitä ollaan paksuna ja sitten se vauva tulee. Ei mennä kello kaulassa ja odoteta laskettua aikaa :) (jolloin se ei kumminkaan tule)