Lukijat

maanantai 9. joulukuuta 2013

Siitä se lähtee taas :)

Pidennetty (mikä ei omaan arkeen muuten vaikuta, mutta Ukkonen oli kotona) viikonloppu hurahti taas :)

Käytiin veljeni luona serkkupoikia ja Outokummusta saapunutta mummoa katsomassa ja en nyt varmana tiedä kuka pikkulintu on laulanut, kun kukaan ei tunnustanut, mutta niin vaan sielläkin oltiin jo tietoisia, ja kuulemma jo näkyykin, että turha yrittää piilotellakkaan :D
Mutta mikäs siinä, säästyin kertomisen vaivalta :)

Nyt mennään siis jo 12+3 ja perjantaihin ei ole enää pitkä aika! WUHUU!! Kyllä tässä onkin jo aika melkein pysähtynyt kun niin kovasti on odotellut :)

Ääniä aina silloin tällöin olen koittanut kuunnella, mutta vasta tänä aamuna voin sanoa satavarmasti kuulleeni kunnon jumpsutuksen ja pidempään kuin kaksi sekuntia, joten kyllä se vaan se uusin Hägglund siellä mahaa venyttelee :) Ja kyllä se mieltä aina rauhoittaa, kun nyt jo eilen illalla Ukkonen sanoi, että vauvamaha on :) Ja kiva että on! :) Saisi kasvaa vielä hieman nopeammin! :D

Mutta kyllä selvästi taas alkaa huomaamaan jo pientä kasvua :) IHANAA!! <3 :)

Jospa sitä perjantaina sitten jo tuolle esikoisellekkin sitten asiasta mainitsisi, ettei vaan kuule viikonloppuna synttäreillään joltain muulta.
Ja tiedä vaikka vaarillekkin joutuu mainita? :D On se vaan aina yhtä jännää se kertominen, mutta olisihan tuo hieman epäkohteliasta olla kertomatta ja sitten ristiäiskutsua vaari ihmettelee, että mikäs se tämmöinen lapsi on? :D No katsellaan :)

Jatkuva öllötysolokin alkaa ehkä hieman helpottamaan, aina silloin tällöin vaan tulee mieleen, että pitäisikö käydä posliinia halailemassa, mutta aika hyvin olen sen silti välttänyt :)

Nyt vaan nautitaan lumesta ja kasvavasta vatsasta ja tulevasta joulusta ja tänään taidan laittaa joulukuusen pystyyn! :)

Ei kun pulkkamäkeen taas tänään, kun tänä talvena Masakin siitä tykkää :)

Ja hei! Juhannukseen on enää 27 viikkoa ja 4 päivää! :)