Lukijat

torstai 1. toukokuuta 2014

Hirviö! Ja hermo menee!

Nyt ihan oikeasti odotan jo kuin kuuta nousevaa, koska tämä hirviö häipyy! Ei siinä, etten itse tästä eroon tahtoisi, mutta kun alkaa jo kohta näyttää siltä, että tuo herra talossa ei kestä tätä ollenkaan..enkä ihmettele. (mutta kyllä tuntuu silläkin hormoonit hyrräävän)

Tänään aamulla lähti niin "iloisena" mökille, kun aamu oli taas yhtä tulta ja tulikiveä, kun ämmä vauhdissa. Ihan jopa muistin mäkättää kovaan ääneen tyynyistä ja peitosta sohvalla, mihin Ukkonen itsensä ulkoisti eilis iltana, kun oli taas kerran kiukuttelun aihetta akalla.. no minkäs teet kun ei mamma kelpaa nukkuttamaan pikku prinsessaa, vaan siihen vaaditaan pappa, niin olihan se pappa herätettävä, ja "lempeästi" tietenkin.
(jonka jälkeen mamma kipaisi ilta kahveille shellille, niin ei tarvinnut täällä kotona jatkaa kiukuttelua)

Ja kun se ei ollut vaan eilinen, vaan riitaa tuntuu olevan jatkuvasti, ihan mitättömistä asioista. 
Kyllähän sitä sanotaankin, että vauva-vuosi on rankka parisuhteelle.. mutta kun alkaa kohta kolmas vauva-vuosi jo putkeen, niin alkaa tämä rankkuus tuntua välillä ihan mahdottomalta, ja hieman jo pelottaa, että koska tuo Ukkonen täysin kyllästyy ja häipyy. (tosin ei kyllä kovin helposti sitä tee, kun on nämä rankkojen vauva-vuosien hedelmät tässä, niin ehkä ne kuitenkin auttaa jaksamaan :) )
Mutta kun oma hirviöhormoonipää alkaa heittämään noita uhkakuvia, ja siltikään ei osaa olla ja käyttäytyä niinkuin ihminen, niin välillä..en tiedä, jotenkin vaan niin kurja olo tulee tästä kaikesta, ei osaa nyt pukea sanoiksi..

No tiedän, siis toivon tietäväni, että kyllä tämä tästä taas suttaantuu, vaikka välillä vaikealta tuntuukin :)

Vaikka täällä ämmä raivoaa minkä kerkeää, mies tekee töitä ja saipa tehtyä aidan ja portin tuohon meidän pihaan ja uusi hieno grillikin siellä nököttää :) Niin nostan kyllä taas kerran hattua tuolle supermiehelle ja isukille, että aina vaan se minua jaksaa :)

Tämän loppuviikon mökkireissukin on siis aidan ja tuvan tekoa, että meillä on kivempi siellä lasten kanssa olla :) Ottakoonkin muutan oluen, tai vaikka vähän enemmänkin, on se ne ansainnut :)

Tällä ei vappua sen kummemmin vietetty. Lapset sai vappupallonsa ja mamma osti kaksi pulloa simaa, siinä se. Niin ja uusi grilli korkattiin neljällä makkaralla :)

Tänään kipaisin lasten kanssa vähän vapputoreilemassa Tikkurilassa ja tuli huiskat ja hyrrät, sekä Mömmölle tukkavärit ja serpenttiinit.. niin ja sai Masakin ensimmäiset omat korkokenkänsä, oikein semmoiset prinsessat :) kun aina mamman kenkiä tykkää lainailla :)

Nyt jo hieman ilmakin kirkastuu, kun sopivasti meno ja tulomatkan satoi vettä sekä räntää ja rakeita :)