Lukijat

maanantai 27. elokuuta 2012

Hääjärjestelyä..

Koko viime viikko menikin aika pitkälti hääjärjestely tehdessä, tai siis juhlapaikkaa etsiessä.
Hitto mikä homma ja mitä hintoja!
Kymmeniä ja kymmeniä paikkoja katselin ja tarjouksia pyysin ja ja... Kun en mikään järjestelijä-tyyppi ole, niin meinaa oikein ahdistaa!

No sitten loppujen lopuksi päädyttiin siihen, kun hintoja vertailtu ja laskeskeltu.. paikka, somistus, catering, tarjoilijat ja kaikki muu, että ei se halvemmaksi tule, kun että ottaa helpommalla ja ravintolan varaa, mistä saa tuo kaiken kerralla ja vähemmällä vaivalla :)

Kallion kirkossa kun häät pidetään, niin paikkakin oli hyvä löytää suht läheltä.. Ja onneksi löytyi, siis ainakin näillä näkymin paikka on nyt päätetty, mutta torstaina tehdään lopullinen päätös, kun mennään katsomaan paikkaa.

Ulkoa päin paikka ei mikään kummoinen ole, mutta kuka sitä aikaansa ulkona viettää :) Ja sisältä löytyy suihkulähde ja katettu terassi, niin siellähän sitä viihtyy ja viihtyisältä näytti paikka muutenkin kuvissa :)
Eli aika varmasti se on nyt se ja yksi asia vähemmän hoidettavana.. torstain jälkeen siis :)


Ja kyllä on sitä hääpukuakin tullut taas etsittyä, mutta ei sitä vaan ihananpaa löydy, kun mitä olen tässä yli vuoden katsellut.
Nyt vaan vähän mietityttää, kun täältä jos sen liikkeestä hakee, niin hinta on yli tuplasti, kun jos Oulusta sen tilaisin, että kun häille tulee hintaa muutenkin jo aika reippaasti, niin ei se pahitteeksi olisi, jos puvun saisi halvemmallakin :)
Mutta uskaltaako sitä tilata puvun sovittamatta!?!?
Omiin mittauksiini kun en menisi luottamaan :D
No sitäkin kyllä mietin, että kävisin liikkeessä itseni mittauttamassa, niin menisi ainakin oikein :)


                       Siinä on unelma hääpuku, mikä olisi melkeinpä pakko saada!! :)


Ja entäs jos olenkin raskaana häissä??!! :D Eihän SE mekko menisi päälle!!.. Vaan sitäkin olen kyllä miettinyt ja vähän mammamekkojakin katsellut :)
Ne vaan ei ole kyllä yhtään niin kauniita..niissä näyttää varmastikkin enemmän valaalta kuin morsiammelta :D
Mutta sehän ei mitään haittaa, jos vaan meille uusi lapsi tahtoo tulla <3 :)

Nyt vaan hommat etenemään ja isoimmat asiat pois jaloista, niin voidaan keskittyä olennaisiin, eli siis nimenomaan pukuun ja kaikkeen muuhun pieneen :)

Ja nyt tämä kone varmaan kohta sanoo itsensä irti, kun varotuksia satelee koko ajan eikä saa sivuja ladattua.. Eli jatkan, kun Ukkonen tulee kotiin ja korjaa kaiken :) ( Toivottavasti! )

Pitipäs vielä laittaa kuva hääkakusta, jollaisen ajattelin saada :)

Pongasin tämän kakun joskus keväällä/kesällä 2011, ja vaikka muitakin kakkuja katsellut, niin kyllä se on tämmöinen kakku saatava! :)
Kunhan löytyy ammattitaitoinen tekijä, niin kaikki on hyvin :)
Ja toivottavasti ei nyt ihan miljoonia pyydä tämmöisestä, kun eihän tämä nyt mikään niin erikoinen ole :)