Lukijat

torstai 8. elokuuta 2013

Ympäri mennään :)

Ikää tasan 11 viikkoa, ja niin se vaan pieni mies eilen keksi kuinka käännytään mahalta selälleen :)
Kun kääntää painavan pään sivulle, niin kroppa seuraa perässä :) Kolme kertaa teki tämän, mutta heti kun Ukkonen tuli katsomaan, ei enää viitsittykkään, ja huijariksihan Ukkonen heti minua epäili :D
No mutta kääntymättömyyshän johtui vai siitä, että kolmen kerran kääntyminen otti voimille, joten lepotauko oli paikallaan, ja hetken päästä yritettiin uudelleen ja niin sitä taas kolme kertaa pyörähdettiin, niin että Ukkonenkin nyt näki :)

Ja kyllä oli pikku-Prinssikin iloinen onnistumisestaan :)
Kunhan nyt ei tämän kummemmin vielä lähde liikkumaan, niin on mamma tyytyväinen..saisi nyt hetken vielä pysyä paikallaan, kun kyllä sitä sitten kerkeää taas mennä perässä, ja nyt tuplasti, kun täystuho Masa on aina vauhdissa :)

Onneksi selältä mahalleen yritystä ei ihan hirveästi vielä ole ollut, toki kyljelleen käännytään välillä, mutta siihen se tyssää kun ikävästi käsi jää aina alle.

Mamman käsky pikku prinssinakille: "Nyt pysytään paikallaan ja liikkeelle voi lähteä vaikka kahden vuoden päästä! :D" No ehkä ei sentään niin kauan tarvitse odottaa, mutta kun ei esikoinen ole kyseessä, ei ole enää mikään hoppu mammallakaan nopea kehityksen kanssa :)

Voi Mömmö parkaa aikoinaan, kun joutunut kärsimään yli-innokkaasta äidistä, joka "pakottanut" ripeään tahtiin, että pääsee sitten kavereilleen kehumaan kuinka "Minun lapseni tekee jo sitä ja sitä ja plaa plaa.. ja ikää vasta 2 kuukautta!"
Eihän se tietenkään huono ollut, että oli jo vanha tekijä potalla käymisessä puolitoista vuotiaana, mutta ei tässä nyt mikään kiire ole :) Kyllä ne kasvaa ja oppii, vaikka ei hoputtaisikaan :)
Masalla kun puolitoista vuotta tulee kohta täyteen, ja potalle on tähän mennessä tehty yhdet pissat, joka sekin oli jo pari kolme kuukautta sitten ja ihan ensimmäinen kerta kun potalla ylipäänsä käytiin :)

Totta kai se rahallisesti olisi kannattavaa iskeä se pentu vaikka suoraan laitokselta tultaessa potalle, niin säästyisi sievoinen summa vaippakuluissa (meillä kun ei kestoja edes testata), mutta omia hermoja säästääkseni en ole niin kiirettä pitänyt :) (Ukkoselta jos kysytään, niin hermoissa muutenkin vikaa :D )
Joten mennään lapsentahtisesti ja maksetaan sitten niistä vaipoista :) Ei se tässä konkurssissa enää niin tunnu :D

Asiasta kukkaruukkuun.. Tuossa kun Alexanderin 2kk neuvolassa käytiin, niin sen jälkeen sitten vertailin Masan neuvolakorttiin, niin kylläpä meidän miekkonen kasvaa hitaasti.
Masa kun oli 1kk neuvolassa saman kokoinen kun Alexander 2kk, ja syntyessään Alexander oli kuitenkin 23g painavampi, niin joko Masa turposi kuin pullataikina, tai sitten Alexander vaan on hidas :D No samapa tuo, kiva vaan ettei niin hirveän nopesti kasva, koska Masa oli kyllä äkkiä niin painava, että hyvä kun jaksoi kantaa! :D
Mutta ei siltikään Masa ollut mikään michelin-ukko, vaikka voisi kasvusta niin päätelläkkin. Ja painon nousuhan tasaantui kun lähti liikkumaan.

Peukut pystyyn että Alexander hieman hitaampi kaikessa muussakin, eikä lähde kävelemään vielä 9kk niin kuin Mömmö tai 10kk kuten Masa :) Vuoden ikäisenä voi sitten mennä :D