Lukijat

maanantai 20. tammikuuta 2014

Tammojen megatreffit :)

Lauantaina oli kauan odotetut treffit Tampereella :)

Aamu alkoi mukavasti, Ukkonenkin lähti töihin ja heitti Mömmön ja Masan äidilleen ja meni, joten saatiin jätkän kanssa rauhassa valmistautua jännään päivään :)

Yhdeksän jälkeen oli lähtö kohti Espoota noutamaan yksi tamma varsoineen, jonka jälkeen alkoi matka kohti Tamperetta :) Toinen kyytiläinen kun joutui jäämään pois sairastumisen takia  :(  (joita ikävästi sattui muidenkin tammojen kohdalle juuri tänä odotettuna viikonloppuna :( )

No ei sentään kaikki tammat varsoineen olleet kipeinä, vaan saatiin kuitenkin  ihan kiva ryhmä rämä paikalle :)

Matka sujui rattoisasti ja pienet miehet takapenkillä nukkuivat melkein koko matkan, joten tammat saivat rauhassa juoruta etupenkillä. Ilma oli kuin morsian, kaunis mutta kylmä :) Aurinko paistoi ja oli hyvä ajaa, paitsi pikkuteillä ja rampeissa ja ja ja... kun oli liukasta :)
Olin jo melkein asennoitunut siihen että matkasta tulee kamala, siis sään puolesta, sataa loskaa ja räntää ja mitä kaikkea sieltä voikaan tulla pilaamaan "loistokuskin" ajoa :) No toisin kävi ja kiva niin :)
Perille päästiin yhden pysähdyksen taktiikalla, kun yliaktiivinen rakko oli suotuisalla päälle ja vaati vain yhden tyhjennyksen :)
Yksi ulosajokin nähtiin, tai en minä mitään nähnyt hyvällä myyrän katseellani, mutta toinen tamma valppaasti bongasi :)

Parkkipaikat oli Näsinneulan juurella "hieman" kortilla, joten oli aivan sallittua pysäköidä auto sitten hieman kävelytiellä ja aivan muualle kuin parkkiruutuun..eihän siellä mitään ruutuja lumen alta näkynytkään.

Paikalla oltiin aika täsmällisesti silloin kun olin arvioinutkin, eli n. klo 12.30. Paikalla oli jo useampi tamma varsoineen. 
Ravintola Huvimaja oli siis meille varattu, joten saimme viettää päivää ihan omalla porukalla :)

Porukkaa valui paikalle pikkuhiljaa ja kyllä oli hassua, kun ei niitä naisia tunnistanut montaakaan, hieman eri näköisiä kuin naamakirjan kuvissa :) Olisi nimilaput olleet ihan tarpeen :D
Osan tammoista pystyi tunnistamaan varsan perusteella :)

Nälkä alkoi olla jo aika hirmuinen kun paikalle päästiin, ja eipä sitä ruokaa hirveän kauaa tarvinnut odotella. Oli salaattipöytä ja perunamuussia ja lihapullia :P NAM! :) Oikein maukasta oli ja riittävästi myös :)

Pienet varsat temmelsi lattialla, ja kaikki muut paitsi omat lelut oli kivoja, tietenkin :)

Hieman oli ehkä "ahdasta", kun salaattivaunu oli keskellä, mutta kyllä siellä siitäkin huolimatta mahtui ihan hyvin olemaan, ja vaunujakin oli hyvinkin monet, niin hyvin mahduttiin.

Aika kului hirmu nopeasti, ja eihän siellä läheskään kaikkien kanssa tullut edes varmaan sanaakaan vaihdettua, mutta kivaa oli silti. Oli todella mukava nähdä paljon vauvoja äiteineen ja huomata, että vaikka asuukin metsän keskellä aika erakoituneena, niin hyvin sitä silti ihmisten seurassa viihtyy :D

Kotiin lähdettiin joskus neljän jälkeen ajelemaan, kun parempi oli saada pennut autoon päiväunille, niin kotimatkasta tulisi ehkä nautinnolisempi, kuin että takapenkillä kaksi pientä mölyapinaa, ja tammakaveri saisi olla rauhoittelemassa :)

No puolet matkasta menikin ihan mukavasti, lukuunottamatta pimeyttä, mikä iski aivan yllättäen. Pimeänäkö kun tuntuu olevan minulla aika olematon. Näkö muutenkin aika "hyvä"! :D

Toinen pieni varsa kuitenkin alkoi voimaan pahoin, jonka vuoksi otettiin yksi ylimääräinen pysähdys, siis oman vassapysähdykseni lisäksi, ja perille päästiinkin, vaikka tuntui kilometrit kyllä hieman matavan, kun oli hieman pipi lapsi takana kipeänä ja kiukkuisena. Mutta kukapa sitä ei kärttyinen olisi jos on huono olo.

Kaikesta huolimatta kivasti meni reissu ja jätkäkin oli yhtä aurinkoa, kun vihdoin viimein heräsi kun omalle parkkipaikalle päästiin :) Taisi hänkin nauttia reissusta :)



Siinä vielä kuvaa koko laumasta :)

Uusia megatreffejä odotellessa, ja toivottavasti saada sitten vielä enemmän porukkaa paikalle :)

Ihan tähän loppuun vielä asiasta kukkaruukkuun :) En tiedä kauan, mutta jo jonkin aikaa on masussa tuntunut liikettä, ja eilen illalla möyri oikein kunnolla, että ihan jopa hetken aikaa pystyi niistä nautiskelemaan <3
Ah odotan vaan niin niitä kunnon potkuja, että sen tietää sitten satavarmasti kanssa kun näkee, että kyllä siellä on vauva eikä pieru :D