Lukijat

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Vapaa viikonloppu

Kyllä!
Viimeksi semmoinen oli viime kesänä kun olin siskon ja kaason kanssa mökillä.
Ja siis vapaalla tarkoitan nyt täysin lapsivapaata + että Ukkonenkin oli poissa. Hän kun vei pienet mökille ja esikoinen lähti omalle isälleen :)

Ensimmäiset pari tuntia mietin, että "Mitä ihmettä sitä tekisi?! Tulkaa jo kaikki kotiin! Mulla on tylsää!!"
No se olo meni sitten ohi, kun lähdin jätkälle sadevaatteita Jumbosta shoppailemaan. Läytyikin hienot Cirafin vihreät vaatteet, eikä ollut hinnalla pilattu, kun reilu viidellä kympillä koko setin sai :)

Ilta meni ihmetellessä, kun ei ketään tarvinnut höösätä, sai vain olla :) 

Olipas ihana käydä saunomassa ihan yksin, kun sai vaan olla! Kyllä sielu lepäsi siellä lauteilla istuessa :)

Lauantai aamuna herätessä mietin, että tunnin päästä (kyllä, nukuin kahdeksaan asti! :) ) olisi esikoisen kukitus ja todistusten jako, mutta sen verran laiskaksi heittäydyin, että jatkoin pötkötystä sohvalla Dexteriä katsoen, ja niin meni todistustenjako ilman mammaa, mutta olihan se isukki siellä paikalla, niin ei siihen nyt koko sukua tarvita, eihän se ollut vielä ala-asteen päätös, vaikka koulu nyt vaihtuukin :)

Päivällä vähän maalailin kurkkupurkkeja, mitä keräätynyt tuonne parvekkeen pöydän alla "muutama", ja kävin siemeniä ostamassa, että sain istutettua salaattia ja harvensin basilikaa, josta osan vein ylökerran luottolastenvahdille. Eli ei kuitenkaan mikään täysin laiskottelupäivä :)

Mutta ihmettelen kyllä että osasin nauttia siitä vapaasta, kun ei tarvitse ketään ruokkia, paitsi tuota rakkia välillä :)

Ukkonen lähtiessään käski kiukutella nyt sitten koko loppu raskauden edestä, että ei hänelle tarvitse enää kuikutella :D Mutta kun en keksinyt yksikseni mitään kiukuttelun aihetta :)

Kaikin puolin oli rentouttava viikonloppu ja nyt jaksaa taas :) Ja toivottavasti kiukuttaisi hieman vähemmän :)