Lukijat

maanantai 21. tammikuuta 2013

Oinas

OINAS

Oinaat ovat itsekkäitä vittupäitä, jotka suuttuvat joka asiasta, eivätkä ymmärrä huumoria mikäli se kohdistuu heihin tai johonkin heidän puutteisiinsa. Oinaat luulevat olevansa helvetin hauskaa ja mukavaa seuraa, mutta todellisuudessa kukaan ei pidä heistä. Rakkaudessa oinaat ovat parhaimmillaan, mikäli seurustelevat itsensä kanssa. Yhteiselosta kenenkään kanssa ei tule mitään, sillä oinas ei yksinkertaisesti pysty ymmärtämään, että maailmassa on muitakin ihmisiä kuin he.

MOTTO: "Sanoks joku jotai?"
TYÖPAIKKA: Useimmiten se vihatuin kersantti
AUTO: Joku nopea, virtaviivainen ja sisältä pieni


Kylläpäs on kauniisti kerrottu :D Ja kun tuossa sanotaan, että "Rakkaudessa oinaat ovat parhaimmillaan, mikäli seurustelevat itsensä kanssa." Niin eikö se aika lähelle sitä mene, jos seurustelee toisen oinaan kanssa? Ukkonen kun sattuu myös oinas olemaan.

Ja kyllähän tuo Ukkonen väittää, että minä kiukuttelen hirveästi, niin voin kai syyttää siitä sitten syntymäaikaani.. eihän se vika minussa itsessäni muuten voi olla :D Niin, ja ne hormonit myös on toinen syyllinen!
Minähän en mikään vittupää ole, joka suuttuu joka asiasta! :D Vai pitääkö tästäkin suuttua! :D

Se siitä horoskoopista.. Oli vaan niin hupaisa, että piti ihan talteen laittaa, että jos joku jotain väittää, voin tästä eteenpäin vedota syntymäaikaani, ja loppupeleissä siis syyttää vanhempiani kaikesta, olisivat jättäneet vuoden -82 juhannuksen telttareissun Kaunissaaressa väliin :D Ja kyllä..äiti on kertonut missä olen alkuni saanut, ja ihan pyytämättäni, olisin nimittäin pärjännyt ilman tuotakin tietoa :)
(No kylläpä se antoi 9-vuotis syntymäpäivänäkin erikoisen lahjan..hautapaikan Malmilta, johon en kyllä suostu haudattavaksi, kun ei ole kuin uurnapaikkoja jäljellä) Eli voi päätellä, kuinka toivottu lapsi olin :D Tai ehkä äiti ajatteli, että kaikki on hyvä suunnitella ajoissa?

Eilen siis käytiin katsomassa sitä ihanaa taloa, ja siellä oli se perunamaakin, minkä se punainen tupa vaatii :) Se oli vieläkin ihanampi, kuin mitä aikaisemmin sitä olen nähnyt, nyt kun sain kiertää koko talon läpi ja katsastaa paikat kunnolla!

Saunakin oli niin ihana, että mieli teki laittaa heti lämpiämään ja mennä ottamaan kunnon löylyt :) Mutta pitää nyt luottaa, että saan sitä saunaa lämmitellä jatkossa sitten.
Voi kumpa tulisi jo päätös, saadaanko me muuttaa sinne!

Mömmelikin tykkäsi kovasti, olihan se yläkerta hyvän kokoinen ja ihan olisi oma sitten :)
No nyt vaan sormet ja varpaat ristissä odotellaan päätöstä :)

Eilen illalla/iltapäivällä katselin töllöä, niin siellä joku mainitsi letut, ja ai hitto kun alkoi niin tehdä mieli, että ihana Ukkonen kipaisi kauppaan hakemaan tarvikkeita että saatiin sitten lätyt tehtyä, ja AI ETTÄ olikin hyviä! :) NAM!! :) Nyt vielä kun saisi Runebergin turttuja niin sitten kyllä pikkujätkä kiittää..tai äiti ainakin :)

Tänään on vuorossa mariannesuklaa-muffinssien tekoa, kun en nyt pöljä tajunnut eilen ennen kaupassa käyntiä, että olisinhan voinut niitä torttuja itsekkin tehdä. Seuraavalla kerralla siis niitä :) Kaupassa kun siat kehtaavat pyytää 4kpl/11€ ja 2kpl/6€! Sen verran pihi olen, etten tuollaisia hintoja tortuista maksa! :/
Ei ne himot niin kovat ole, etteikö ilmankin pärjäisi..ainakin hetken :)

Enää 117 päivää laskettuun aikaan, tänään siis 23+2. Jospa se Kelakin tällä viikolla saisi jotain päätöksiä aikaan..eihän tässä jaksa viikko tolkulla odotella, hätäinen kun on ja kaikki pitäisi saada heti nyt! :)
Ja niin on Masakin äitiinsä tullut ja seuraa pitää saada heti nyt, kun ei flunssaltaan saa oikein nukuttua enää :)


                                                  Tämän aamun valas-maha :)