Lukijat

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Ulkona18.7.2014

Lähtipä mamma ensimmäistä kertaa taas pitkästä aikaa ulos, oli nimittäin ulkona niin kaunis ilma, että terassi alkoi houkuttelemaan niin vietävästi :)

Ja ilkeä ihminen kun olin, niin ulos oli tietenkin päästävä juuri silloin kun Ukkonen ei ollut parhaimmillaan, kun oli itse ollut edellisenä iltana ulkona ja vasta aamuyöstä kotiin raahautunut :)
No ihana mies kun on, antoi mamman silti lähteä, ja jo heti ovesta lähdettyä iski huono omatunto, kun noin vain jätän lapset kotiin :(
No menin silti, olinhan jo siskoni kanssa sopinut, niin eihän sitä siinä vaiheessa peruta :)

Ja niinkuin olettaa saattoi, kierros alkoi Sport Pub Chelseasta :)
Sieltä vaatekaupan kautta uusi mekko päällä Kafe Pirittan kautta Kallioon ja parissa paikassa sielläkin käytiin :)

Kivaa oli, mutta kun ole kamala ihminen, niin tietenkin sain rakkaan Ukkosen hermostumaan, kun en puhelimeen vastannut, ja seuraava päivähän olikin sitten yhtä kiukuttelua/mykkäkoulua :(
Ja päättyi siihen kun Ukkonen lähti mitään kertomatta baariin ja tuli sitten aamulla hieman ennen viittä kotiin :(
Ja kun kamala ihminen edelleenkin olen, niin kiukutteluahan se oli sitten seuraavakin päivä, minun mielestä aiheesta, mutta Ukkosen mielestä taas ei mitään aihetta, kai sitä nyt saa vieraiden naisten kanssa ryypätä jos tahtoo.
No eihän se nyt elämä siihen kaadu, minun kanssahan tuo naimisiin meni eikä niiden "korsolaisten naisten", joten luulisi minunkin olevan otettu, että kyllä tuo muillekkin kelpaisi :)

Ja ne naisethan kuulemma oli seuraan "tunkeneet", niin minkäs tuo minun komea mieheni vetovoimalleen mahtaa :)

Mutta kyllä se silti hieman kirpaisi, näin kun kolme vuotta tässä ollut paksuna, ei olo tunnu aina niin kovin kauniilta tai muutenkaan hehkeältä, niin ajatus siitä että mies lähtee katsomaan jotain kaunista kun ei sitä kotona näe, tulee väistämättä mieleen, ja hiipii ajatus että se oikeasti haluaa jotain muuta. (kun kerta olen niin hirveä kiukuttelija ja raivohullu)

Ehkäpä nämä taas on näitä homoonihirviön typeriä ajatuksia, ainakin rakkaan Ukkosen mielestä, mutta minkä minä ajatuksilleni voin.

No se siitä.

Minulla oli kiva ilta, niinkuin Ukkosellakin se ensimmäinen (missähän naisseurassa silloin oli). Toisen illan kun minä taas pilasin, tapani mukaan kiukuttelemalla. Mutta kai se hieman saa kiukuttaa, kun keskellä yötä kuulen että mies on baarissa ja minä olen sitä kotiin odottanut?

Nyt koitan unohtaa tämän kiukun aiheen ja jatkaa eteenpäin. Vaikka tiedänkin, että jatkossa kun herra lähtee taas viihteelle, menee tällä ämmällä aika miettiessä, että missähän naisseurassa se tällä kertaa on.