Lukijat

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kuumeilua :)

Nyt se sitten pikku hiljaa alkaa iskemään, lomakuume! :D
Eilen käytiin Ukkosen kanssa tilaamassa passit. Nyt pitää sitten enää viitisen viikkoa odottaa, niin lähdetään etelään! :D
Johan siitä edellisestä etelän reissusta, jos ei tallinnan reissuja lasketa, on kulunut yli 17 vuotta.


Alun perin oli tarkoitus lähteä taas pohjoiseen kalastamaan ja vaeltamaan, mutta sitten ihana Ukkoseni päättikin, että mennää sittenkin etelään, kun minä en siellä ole paljoa käynyt :) Ja sehän sopii mammalle paremmin kuin hyvin :)


Ensimmäinen yhteinen ulkomaan reissumme, niin isompi neiti menee mummolaan ja pikku-Masa omalle mummilleen.. Saa vanhemmat kahdenkeskistä laatuaikaa kaukana koti-Suomesta :)


Vähän kyllä jänskättää, että kuinka ikävä sitä tulee, kun Masa ensimmäistä kertaa niin pitkäksi aikaa menee hoitoon, Mömmöhän on joka kesä isänsä luona 2 viikkoa, niin siihen jo tottunut.


Uskon kyllä että tämä mamma nauttii lomasta niin kovasti, että pienen ikävänkin kestää :)


Ainoa mikä muuten jänskättää, on se, että meneekö korvat lukkoon ja tulee kipeäksi koneen noustessa ja laskiessa :/ Toivottavasti ei! :/


Ja hitto eihän mulla ole mitään vaatteitakaan mitä sinne mukaan ottaa, kun tuntuu että vaatekaappi pursuaa vaan kaikkea käyttökelvotonta!


No ihana loma siitä tulee varmasti kaikesta vaatehuolesta ja ikävästä huolimatta! :) Kunhan nyt jaksaa vaan sinne asti odottaa :)


Onneksi tässä on muutakin ohjelmaa tiedossa, lauantaina niin odotettu Stingin konsertti kaisaniemessä :) Ihana Ukkoseni osti minulle synttärilahjaksi liput sinne, kun satuin vain asiasta mainitsemaan kun kerran näin ilmoituksen että Sting tulee Suomeen :)


Mömmökin tulee sununtaina kotiin, mutta sitten on jo melkein juhannus, ja taas se lähtee isänsä luokse :( Ja juhannuksen jälkeen Mömmö lähtee elämänsä ensimmäiselle leirille, mutta onneksi sentää siskoni Essi lähtee mukaan :)


Hirveän paljon Mömmö on poissa tänä kesänä, mutta luulen että ihan kiva kun saa muuallakin olla kuin vain äidin kanssa :) Onhan se jo kuitenkin niin iso tyttö, että ei se äidin seura välttämättä enää se paras seura ole :D


Pitää vaan nauttia, että Masa vielä viihtyy äidin seurassa, kun niin äkkiä se aika menee, että ennen kun huomaankaan, on Masakin niin iso, että kaipaa muuta seuraa :)


Aivan ihana kun tässä on nyt kaikkea muuta, niin ei koko ajan ehdi kaivata sitä ihanaa pallomahaa, ja kun se kuume välillä kovasti kuitenkin iskee, niin voin vähän haaveilla jostain ihanasta drinkistä siellä etelässä auringon laskiessa, niin sitten onkin taas jo ihan kiva, ettei semmosta vielä ole eikä tule :)


Seuraava etelän matkakin on jo seuraavana kesänä, ja sinnekkään ei lapset valitettavasti pääse mukaan, se kun on sitten häämatka <3 :)


IHANAA kun on paljon mitä odottaa! <3 :)


Mutta nyt odottaa kahvinkeitin kahvin keittäjää ja Masa maitopulloaan :)