Lukijat

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Häät edistyy..pikkuhiljaa :)

Sain viime keskiviikkona vihdoin viimein varattua ajan hääkampaajalle! :) Eihän sitäkään tässä olla oltu tekemässä kun kuukausi-pari :)
No onneksi ei sillä nyt niin kiire ollut, hyvin löytyi Siniltä aikoja, koska kukaan muu ei minulle kelpaa :)
Ei ole Sini koskaan minun hiuksia laittanut, ja siltikin oli ainoa vaihtoehto kenelle haluan mennä laitattamaan :) Aika hassua :)

Mutta kun ei itsellä oikein ole ideoita kampauksesta, niin tiedän että Siniltä varmasti löytyy niitä senkin edestä, joten voin jättää oman aivotyöskentelyn vähemmälle ja luottaa siihen että kyllä siitä hyvä tulee :)

26.6.2013 klo 11.00 on aika koekampaukseen ja kynsien laittoon (ei jää hääpäivälle ylimääräisiä)
Ja itse juhlapäivänä suunnataan Vantaan toiselle laidalle klo 10.00 laittamaan se The kampaus! Nyt jo vähän jännittää, että kuinka nätiksi tämän variksenpelättimen saa :) No Sini saa! :) Sinihän on oikea tukkataikuri! :D

Oltiinpas myös Ukkosen kanssa ahkeria ja oikein repäistiin! :) Saatiin kutsutkin vihdoin viimein muutaman viikon säädön jälkeen tilattua lauantaina :)

Miten voikin tommoisetkin pikku jutut olla niin hankalia?! Mutta kyllä ne vaan on! Ja kun niin huonosti valikoimaa löytyy täältä internetin ihmeellisestä maailmasta, ja se ainoa paikka, mistä edes jonkun moisia siedettävän näköisiä kortteja saa, on niiden nettisivut ihan syvältä ja hinnat vieläkin syvemmältä! :/
Et voi esikatsella tilausta, vaan tilaat sian säkissä, jos et halua maksaa siitä esikatselusta! TÖRKEÄÄ!! Meille tulee siis sika, ja siltikin kallis semmoinen, mutta toivotaan nyt että on edes nätti sika :)
Muutama hassu kutsu, tarkemmin sanottuna 30kpl, ja hinta n 130€! Siis muutamasta hassusta paperin palasesta kehtaavat repiä tollaisia hintoja!!
Ja nyt sitten vielä joudutaan jännittämään 4-5 viikkoa, ennen kuin saadaan kirota ja lähettää kutsut loppujen lopuksi tekstiviestillä, kun tämä hormonihirviö voi vahingossa tuhota kalliit kutsut, jos ne ei olekkaan sitä mitä pienessä mielessä on kuvitellut.. No peukut pystyyn, että yllätys on positiivinen, tai sitten että TAAS kerran osaan hillitä hermojani :)
Onneksi ne kutsut tulee postiin Ukkosen nimellä, niin ehkä se pystyy pelastamaan ne ja pistää vaikka heti postiin, jos ne onkin jotain karmaisevaa, ettei pääse tämä akka niille pahojaan tekemään :) Ihan kuin näille bileille ei muuten tulisi hintaa?!?!

Vähän sai myös Ukkonen katseltua hääautoja, kun näyttää vähän siltä, etten niitä hevoskärryjä saa :( Kalliita olivat autot, ihan niinkuin ne hevosetkin! :(
Alunperinhän olisin tahtonut KOFFin hevoset, mutta yllättäen niitä ei saa ollenkaan :(
Niitä siis vielä mietitään ja katsellaan, joudutaanko kävelämään kirkosta kaatosateessa Kallion läpi juhlapaikalle. Toivottavasti ei sentään, vaikka mielellänihän minä kaikille mekkoani esittelen :)

Mietittävää ja tehtävää siis vielä riittää, hotellista en nyt viitsi edes mainita, paitsi GLOHotel mitä katsoin, että siellähän olisi semmoinen kiva LOVE Glo paketti, ja edullinenkin vielä, niin koitinpa varata, ja paska ilmoittaa että ei semmoisia ole missään sinä päivänä ainakaan, vaikka eihän se nyt voi millään pitää paikkaansa, onhan tässä kuitenkin aikaa vielä 20 viikkoa ja 4 kokonaista päivää! Mikä hitto siinä on että minä en saa sitä mitä tahdon?!

Vielä viimeinen mikä mieltä painaa.. se kakku! Se pirun hääkakku, mistä olen jo n. 98%:n varma, etten sitä saa mitä tahdon! Kuka hullu nyt maksaisikaan hääkakusta 870€, ellei nyt satu olemaan rahaa kuin roskaa, ja roskaahan nyt tästäkin taloudesta löytyy, mutta ei sitä rahaksi voi kutsua. On siis todennäköisesti "tyydyttävä" johonkin ei niin parhaaseen kuin mikä olisi oma valintani.
Ei nyt kuitenkaan siitäkään paineita oteta :) Varmasti saa nätin ja vielä hyvän makuisenkin kakun muualtakin, ettei se nyt kuitenkaan ole se juhlien kohokohta :) Ja jos se nyt olisi aivan ihana ja mahtava, niin eihän sitä sitten voisi syödäkkään, kun sehän menee pilalle jos siihen koskee :D
Hotellin, kyydin ja kakun metsästys jatkukoon! :)

Häämatkalle haluaisin kyllä Jamaikalle! :) Senkin näkee mitä siitä tulee :) Ei stressiä edes siitä :)

Mahan kasvu meinaa stressata, kun se ei kasva niin hirveetä vauhtia kun minä tahtoisin! :/ Kyllähän tämäkin meinaa jo vähän vaivata, kun lattialla Masan kanssa kyykkii ja leluja kun siivoilee, mutta ei se siltikään tarkoita sitä, etteikö sen pitäisi olla jo niin valtava, että valas voisi kieriä eteenpäin :)

Huomenna ensimmäinen lääkärikäynti, niin nähdään että kasvaako se nyt sitten kuitenkin, vaikka ei silmissä sentään :) Painoa kun anopin vaa'an mukaan oli eilen jo 69kg, tosin vaatetta oli paljon päällä ja se vaaka kyllä varmasti sen pari kiloa pisti lisää ihan kiusallaan.

Ei se tarkoita sitä että paino nousee järjetöntä tahtia, vaikka pari kertaa yössä nousee muutaman kalapuikon syömään ja päivällä ehkä "hieman" runebergin torttuja maistelee :D Varsinkaan kun ei harrasta mitään liikuntaa, niin eihän se paino voi nousta?! :D
Eli jatketaan syömistä samaan malliin, niin ollaan satakiloisia toukokuussa :D Ehkä se paino sitten tippuu, kun itku kurkussa saa lykkiä tuplia eteenpäin 24/7 kun ei se unelmapuku menekkään päälle :)
No ei sentään siihen pisteeseen meinata joutua :D Jotain itsekuria löytyy tästäkin ahmatista :D

Tänään on siis 25+2 ja h-hetki senkun lähenee :) Ai kun jännää! :) Haluaisin jo niin synnyttää, ihan vain niiden supistusten takia kun ne tuntuu niin hyvältä :) Muuten kyllä jaksan isoa mahaa vaikka vähän pidempääkin :)