Lukijat

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Rauha maassa

Ukkonen lähti töihin ja ai että kyllä sänky oli taas niin huokutteleva, niin kuin joka aamu, mieli olisi tehnyt jäädä vaan makoilemaan, (yölläkään kun ei oikein saa nyt nukuttua, kun on niin järjettömän kuumaa, mutta kattotuuletinta ei täysillä viitsi pitää, kun Masa ei tykkää pitää peittoa päällä) mutta ei..pakko oli aamupalalle nousta, kun aina vatsa kurnii jo kuuden aikaan aamulla kun ukkonen lähtee.
Pakko siis oli nousta, ja eihän sitä enää sitten malta takaisin mennä, kun kahvit juotu ja uppoutuu internetin kiehtovaan maailmaan :)
Masa vielä nukkuu varmasti parisen tuntia ainakin, joten mukavaahan se on ottaa oma pieni rauhallinen hetki näin aamuisin :)


Viime viikko meni Mömmön ja Masan kanssa kaupoissa kierrellessä, kun Mömmölle leirikamoja hankittiin ja Masallakin piti olla neuvola, mutta yllättäen neuvolalääkäri oli kipeä ja se sitten siirtyi ja on vasta 12.7. Vähän harmittaa, kun ei nyt tiedä 4kk mittoja :(


                          Pitää kuulemma näyttää siltä että kävelee eteen päin kun kuvan otin :D
                                             



Mömmö käytiin viime sunnuntaina heittämässä Kiljavalle, elämänsä ensimmäiselle leirille.


Kovasti odotin, että neiti edes kerran soittaisi kotiin, mutta eipä ole mitään kuulunut, ja leirilehteä selatessa kyllä huomaa että hyvinhän ne tytöt siellä viihtyy, niin ei taida koti-ikäväkään paljon vaivata :) Ja hyvä niin! :)


Sopivasti sitten on ukkosellakin ollut ylitöitä joka päivä, niin Masan kanssa kahdestaan ollaan jouduttu viihtymään :/


No tiistaina otettiinkin sitten kunnon hikilenkki ja päätettiin lähteä yllättämään ukkonen kahvitauolle ja vaunuiltiin sitten Finnairin uudelle pääkonttorille, missä herra on töissä :)
(pääkonttorihan on siis vielä rakennus vaiheessa, joten herra ukkonen on siis rakennusmies, ettei vaan vaikka johtoportaan jäseneksi tai muuksi miljonääriksi erehdytä luulemaan:D)
Matkaa vaunulenkille tuli jotakuinkin 23km.. aika hyvä päivälenkki siis, ja kyllä sen jaloissa sitten tuntee vielä tänäkin päivänä hieman :)



Ja onneksi oli myös todella aurinkoinen päivä, niin ehkä sitä nyt sitten hieman myös poltti itseään.. toivotaan parasta, pelätään pahinta, että lähteekö se nahka nyt sitten, kun eipä tänä kesänä vielä olekkaan lähtenyt :) Ja toivottavasti ei lähde nytkään, tai sitten lähtee nyt heti, niin ehtii iho hieman tasoittuakkin ennen kuin vajaa kahden viikon päästä on lähtö etelään :)


Keskiviikko menikin sitten sohvalla pötkötellessä ja töllöä tujotellessa, kun sen verran ihoa kiristi, että vaatteet päällä tuntui epämukavalta.
Ilman vaatteita kun ei taida olla soveliasta ulkona liikkua :D


No huomenna mennään hakemaan Mömmö kotiin ja Masalle hyppykiikku, kun neiti ei enää millään suostu makuuasennossa olemaan, ja painoa kun on sen n.8,5kg, niin eihän sitä jaksa erkkikään pystyssä pitää koko ajan! :D
Toivottavasti tykkää yhtä paljon kuin siskonsa pienenä :)

Jo nyt on KETTU että en saa ladattua tänne videoo!!! Surkeet laitteet ja systeemit, koska käyttäjässähän ei ole mitään vikaa :D
    
 


                                           MUUTAMIA KUVIA MATILDASTA :)