Lukijat

perjantai 7. joulukuuta 2012

16+6 ja aika taas mataa

Jotenkin taas tuntuu että aika ei kulu, vaikka vastahan plussasin ja nyt jo näin pitkällä..ehkä tuleva ultra pyörii niin paljon mielessä, että ei aika tunnu kuluvan mihinkään :)
Viimeiset n. viisi viikkoa kuitenkin mennyt ihan hurjan nopeasti :)
No kohta on jo joulu, ennen kuin huomaakaan, ja sittenhän onkin jo uusi vuosi, ja uusi ultra ja jospa pieni näyttäisi mitä jalkojen välistä löytyy :)

Ei vaan nyt jotenkin jaksa odottaa.. Kun ei liikkeitäkään tämä häslä-mamma tunne, vaikka kuinka koittaa kuullostella.. oma syke vaan niin voimakkaasti pamppailee kun paikalleen rauhoittuu, niin miten sieltä mitään pientä möngertäjää voisi erottaa! :/ 
No ei se mitään. 
Niinhän se Masankin kanssa oli, että vasta puolen välin paikkeilla tunsi, silloin jo aika hyvin, kun istukka edessä, niin vaimentaa pienet iskut.
Millähän sen istukan siirtäisi siitä pois? Sinne taakse sen voisin tunkea pois tieltä häiritsemästä minun ja Pupusen kommunikoimista :)
No ehkä se aika kuluu ja pieni kasvaa ja toivottavasti iskee samaan malliin kuin siskonsa sitten, niin saa kyllä ihan riittävästi osumaa kylkiluihin ja rakkoon, että tietää saaneensa kanssa :D
Se on Mömmö taas mummonsa luona pipareita paistelemassa ja Ukkonen lähti duunin pikkujouluihin jo pari tuntia sitten, niin ollaan Masan kanssa kotona keskenämme ja jouluradio raikaa ja Masa katselee Ni hao Kailania (Masan lemppari ehdottomasti ja samalla opetellaan Kiinaa :D)

Vissiin pakko kohta koristella kotia taas vähän lisää, ja tiedä vaikka muutamat piparit vääntäisin aikani kuluksi :)

Eilinen itsenäisyyspäivä meni kivasti, kun oli pari kaveria muksunsa kanssa kylässä, syötiin hyvää ruokaa ja vanhuus iski, katseltiin linnan juhlia ja arvosteltiin pukuja :D Viimeksi tuota arvostelua tein 2003 itsenäisyyspäivänä kun esikoinen oli vuoden vanha :)

Ja uudenvuoden lupauksenikin olen jo päättänyt.. ensi jouluna en ole raskaana, en enää neljättä joulua peräkkäin :D Graavilohi ja punaviinilasillinen kun on jouluna ihanaa, ja nyt jo kolmatta joulua jään niistä paitsi.. Ei se haittaa, kun palkinto minkä saan ilman olemisesta, on maailman ihanin, mutta silti! :) Ei neljättä vuotta putkeen :D
Paljon helpompi toteuttaa kuin esimerkiksi tupakoinnin lopetus, mitä tuli kyllä aikanaan luvattua monena vuonna :)

Ja nyt kun tämmöisen lupauksen menen tekemään, niin eiköhän mun pillerit tule olemaan jotain maanantai-versioita, mitkä toimii kuin VR talvella, ja vauva on masussa myös jouluna 2013 :D

No sen näkee sitten, ja ainahan sitä yksi joulu lisää menee, jos näin on mennäkseen, kun on kuitenkin noin ihana mies kuin minun Ukkonen, joka viimeksikin kun laitokselta kotiuduin, kipaisi heti kauppaan ja toi graavilohta, raakaa jauhelihaa, patonkia palan painikkeeksi ja lasillisen punaviiniäkin sain <3 :) Niin loistavaa ateriaa en ehkä ikinä ole saanut  <3 :)

Nyt pikku-Masalle ruokaa ja loppukevennykseksi kuva melkein naku-nallesta <3 :)