Lukijat

perjantai 8. helmikuuta 2013

25+6

Eli 14+1 laskettuun ja 20+1 hääpäivään :) Hui hitto kun se aika menee hurjaa vauhtia :)

Kai se oikeasti pitäisi jotain hääjärjestelyjä miettiä, ja tehdä myös, kun nyt tuli semmonen olo, että eihän tässä olekkaan mitään vielä tehty, vaikka nyt tärkeimmät on hoidettu.

Onneksi on ihanat kaasot, jotka auttaa :) Ja anoppi varsinkin, joka on toinen kaasoni myös, on jo suunnitellut hienoja nimikortteja ja menuja pöytään, niin tiedän että kaikki järjestyy :)

Eilen käytiin lasten kanssa vaarin luona kylässä, ja Ukkonen jäi kotiin, kun oli väsynyt ja halusi nukkua, niin kotiin tullessa musiikki raikasi ja oli herra ottanut ilon irti siitä hetkestä, kun kerrankin saa olla kotona yksin rauhassa :)
Hieman viskiä maistelleena oli hilpeällä tuulella, kunnes pian väsähti ja tänä aamuna ei ollutkaan enää yhtään niin hilpeä herra :D
Ja hyvä että mies osaa nauttia ja saa vapaasti välillä nauttiakkin, ihan sitä alkoholipitoistakin..nykyään sitä menee niin vähän että ei paljon pysty nauttimaankaan :)
Ja tänään pojat nauttivat hieman lisää pokeripelien merkeissä, kun Ukkonen pitkästä aikaa järjestää peli-illan ja tänne maalle asti jopa tulee peliseuraa :)
Ja huomenna sitten vasta nauttivatkin, eri porukalla tosin, kun kaverin polttareita lähtevät juhlimaan :)
Voi parkaa siis sunnuntaina, kun arki iskee vasten kasvoja :D Kun ei tämmöisiä nautinnon täyteisiä viikonloppuja tuo herra Ukkkonen ole harrastanut enää aikoihin, niin käy jo melkein vähän sääliksi, kun tiedän mitä sunnuntai, tai varsinkin maanatai tuo tullessaan :)
Seuraavan kerran nautiskeleekin sitten varmaan vasta omissa polttareissaan :)

Eikä vieläkään mitään siitä talosta! Alkaa tosissaan hermoja kiristämään ihan toden teolla, mutta tänään saa Ukkonen soittaa ja ottaa selvää, saadaanko muuttaa, vai jäädänkö tänne.

Mammapakkaus saapui eilen, ja oli kyllä aikas ihania vaatteita, paitsi ne hirvittävät siniset telttakuvioiset! No totta kai siellä jotain rumaakin pitää olla :D Olishan tuo ikävää jos kaikki miellyttäisi. Ukkonen oli pettynyt pakettiin.. en tiedä, eikä oikein itsekkään tiennyt mitä odottaa, mutta ei vastannut odotuksia. Siltikin paljon parempi, kuin se säälittävän pieni summa, minkä olisi tuon paketin tilalle saanut. Itse olen tyytyväinen laatikkoon :)

Enhän tähän mennessä ole pikku-miehelle vielä muuta hankkinut kuin sen potkupuvut, ja nyt keskiviikkona kun oltiin Blingo-kutsuilla, niin sieltä tilasin Blingo-täkin :)

Säälittävän vähän mitään hankkinut uudelle, mutta kun ei vaan ole jotenkin saanut aikaseksi :) ja onhan tässä vielä aikaa :) Kunhan saataisiin tärkeimmät, eli tuplat ja pinnasänky hankittua, niin se olisi jo hyvä alku :)
Kerkeää varmaan tämä vauveli syntyä ennen kuin niitäkään on saatu, kun aika menee niin äkkiä :D

Ensimmäinen "tapaturma" sattui Masalle maanantaina. Vauhti oli taas niin hurjaa, että naamalleen mentiin ja niin lujaa, että pikku nenästä tuli ihan verta :( Onhan sitä toki mustelmia ja naarmujakin jo saatu, kun naama edellä mennään Mintun ruokatynnyriin, tai noustaan seisomaan baarikaapin alla. Ja tästä ne vaan lisääntyy todennäköisesti. Mutta onneksi ei mitään pahempaa ole käynyt :) Ja toivotaan parata että jatkossakin selvitään pikku kolhuilla :) Onneksi on kisu-kaveri (uniriepu) mikä aina lohduttaa, tai papan (niinkuin meillä herra Ukkosta kutsutaa) tuoma iso lahja nalle, jonka kanssa painiessa pikku kolaukset unohtuu :)
Ja en tiedä mistä on periytynyt neidin fiksuus, kun ymmärtää jo ruotsiakin, kun pappa sitä puhuu. Tämä mammahan on vasta alkanut hieman ymmärtämään :D
Keittiön pöydällä seisoo Ukkosen pienenä tekemä lehmä talouspaperirullateline, niin pappa kun kysyy ruotsiksi mitä lehmä sanoo, niin heti ollaan sormi pystyssä osoittamassa tuota hienoa lehmä ja muu, tai epämäärinen mumina kuuluu neidin suusta :) Ja vaikka talo on täynnä kaiken maailman lehmiä (enkä puhu nyt itsestäni), niin tuo lehmä on ainoa mikä kelpaa tähän leikkiin :D
Ja kylläpä sieltä muutaman kerran ruokailun päätteeksi on tullut selvä tack :)

Mutta hampaita odotellaan vieläkin.. Onhan siellä suussa jo se yksi pikkujouluissa ilmestynyt, mutta muista ei sitten ole tietoakaan :) Ehkä seuraavissa pikkujouluissa sitten seuraava :D Tai muuten aletaan vakavasti harkitsemaan tekohampaita :D