Lukijat

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen!! :)

VOI EI!! Nyt  se sitten on tapahtunut! Ensimmäinen toukovauva on syntynyt! :) 
Meillä siis tuolla naamakirjassa kun on tuollainen Toukomammat-ryhmä, jossa jaetaan kaikki raskaudesta ja aika pitkälti kaikesta muustakin.
Ryhmä on ollut kasassa melkeinpä odotuksen alusta asti, joten siellä kaikki on kuin vanhoja tuttuja ja ei siellä ujostella keskustella edes pyllyn purppura-viivasta tai virtsan karkailusta :)
Kaikin puolin mahtava tukijoukko!!!  Kiitos Tammat!! :)

Mutta siis.. ensimmäinen Tamma on jakaantunut ja pieni tyttö sieltä tuli <3 :) Kyllä alkaa siis jännät paikat olemaan, vaikka muka sen 8 viikkoa tässä on aikaa.. Niin piti tuollakin prinsessalla olla vielä 10!

Siellä Tammalauma alkaa olemaan jännän äärellä, kuka mahtaa olla seuraava?! :)

Meillä on seuraava neuvola ensi tiistaina ja päästään näkemään, kasvaako pallo vielä yläkäyrien yläpuolella :) Ainakin toppahousut on jääneet auttamatta liian pieniksi, ja sekös harmittaa, kun parhaat housut ulkoillessa :)
Mutta siinä mielessä taas ei harmita yhtään, kun tietää että jätkä kasvaa :)

Ja samalla saa Masakin nyt rokotuksensa (kolme kappaletta), kun viimeksi neuvolassa ei niitä vielä annettu kun tyttö oli toipilas.

Nyt se pikku-akka on muuten vaan niin kärttynen, kun hampaita on tullut 4 tässä kuussa, ellei enemmänkin, kun ei anna sinne suuhun paljon katsella :)
Ja ymmärtäähän sen että hieman ketuttaa ja suuta särkee, kun kaikki puskee samaan aikaan läpi :(

Ja sain kuin sainkin vihdoin viimein pedattua pikku-miehen sängyn, ja kyllä vaan jo odotellaan että käyttäjä saapuu paikalle ja alkaa ne ah niin ihanat vieläkin unettomammat yöt :) 

Pitää vissiin tuo neiti saada pikku hiljaa siirrettyä omaan huoneeseensa siis :(

Mutta nyt voisin liian korkeiden sokeriarvojen (aamupaasto 5.8 (5.5), tunnin arvo 7.7 (7.8) )  kunniaksi lähteä syömään taas jotain, ja katsoa, josko nämä arvot olisivat hieman paremmat :)