Lukijat

torstai 13. kesäkuuta 2013

Hurjaa kun aika menee niin hirveetä vauhtia! Pieni mies on tänään jo kolme viikkoa vanha! :)
Jotenkin tuntuu, että vasta syntyi, mutta silti olo on kuin Alexander olis ollut aina meillä ja synnytyksestäkin jo ihan ikuisuus! :)
Hitto että voisin ottaa synnytyksen uudestaan jo!! Ah niitä ihania supistuksia kyllä kaipaan kuin kuuta nousevaa!! :)

Ei näytä vauva enää vauvalle, vaan ihan oikealle pienelle pojalle <3 :)




Ja kyllä on tämä nuori mies niin vaan valloittanut mamman ja papan ja kaikkien muidenkin sydämet <3 :) Pitää ottaa kaikki ilo irti tästä..eihän sitä tiedä tuleeko näitä enää :)

Viikko sitten käytiin neuvolassa ja hyvin poika kasvaa ilman korvikkeita.

2viikkoinen: 4185g 52cm.
       Ja tottakai piti myös pissata lattialle neuvolassa :) Ei sentään verhoille niinkuin siskonsa teki :D

Neuvolan jälkeen vietiin sitten auto huoltoon, ilmastointi kun ei toimi. No päivä vierähti sitten siellä täällä pyöriessä ja Hoplopissa käydessä kun sitä autoa odoteltiin. 





Ja kyllähän se oli jo jollain tapaa tiedossa, mitä "pientä vikaa" siinä on, mutta että viissataa siitä että etsivät vian?! :/ Ja sitten vielä tonni pitäis maksaa että korjaavatkin sen!! Kyllä on ryöstöä!! :/
Ei ole halpaa auton pitäminen, mutta ei se olis kivaa olla ilmankaan.

Niin kovasti kun odotinkin sitä että "Kun kesä tulee ja vauva syntyy, niin sitten minä lähden tekemään pitkiä vaunulenkkejä ja kuluttamaan kaikki tulleet kilot!"
No niin vissiin! Eihän tämä laiska-akka ole mihinkään päässyt, hyvä kun tuohon pihalle että pääsee Masa vähän keinumaan. Ei olla kävelty Korsoon, ei Saviolle, ei itseasiassa mihinkään.
Ja se ärsyttää, ja siltikään en sille mitään ole tehnyt :( Ja nimenomaan kun laiska akka olen :/ 

Mahtui sentään hääpuku päälle kun viime viikonloppuna testattiin. (Ukkonen oli ystävän häissä, niin sain rauhassa kotona testailla)
Kengät oli kuin luodut siihen mekkoon ja nyt kuumeisesti odotan koska posti tuo korut mitkä toivottavasti sopivat myös :)

Mutta pääsin sentään jo kerran käymään solariumissa! Elämäni ensimmäinen kerta ja enhän minä tollo osannut käyttää edes sitä korttilaitetta ja rahalla jouduin maksamaan.
Mutta ei se tiskin takana ollut blondi ollut yhtään sen viisaampi, kun kysyin että mites homma toimiin, niin meinasi muijalla sormi mennä suuhun, ja kertoi vain että siellä on sellainen varaus"kirja". Siinä oli siis sen akan ohje solariumin käyttöön!!
No osasin sentään nimeni siihen vihkoseen rustata, ja sainpa solariuminkin toimimaan ihan ilman apuja! :)
Tästä se lähtee ja solariumissa toivottavasti ei tämä "aurinkorutto" ainakaan pahene :D