Lukijat

lauantai 19. tammikuuta 2013

Pikku potilas

Johan on ollut päivä.. Viime yönä pikku-Masa sitten päätti ottaa kunnon kuumeen, aamulla mitatessa 39,5 astetta ja kyllä sen huomasikin, sen verran väsynyt neiti oli.
Ei kuitenkaan malttanut aamulla pitkään nukkua, vaan piti herätä ennen kuin Mömmö lähti kouluun.
Ja ihan tyytyväisenä paineli neiti taas pitkin kämppää, kunnes ei enää jaksanut kävellä ja pyllähti, jolloin peli oli menetetty, kaikki oli annettu ja enää ei ollut kivaa :( Itku tuli kun ei jaksanutkaan mennä niinkuin normaalisti, vaan oli aika painella takaisin unten maille voimia keräilemään.
Onneksi supot on tehokkaita ja olokin helpotti kun nukkui hieman lisää, yö kun meni myös hieman levottomasti välillä heräillessä.

Juurikin kun tänään oli tarkoitus lähteä tapaamaan vanhaa koulukaveria, jolta ajattelin hieman tiedustella mahdollisuutta hääkakun tekoon.
Jäi siis kakukeisarin tapaaminen toiseen kertaa, kun eihän sitä sairasta lasta voi ympäri kyliä kierrättää.

Ensimmäinen kerta kun neiti oikeasti kipeä, joten todella helpolla ollaan tämä melkein ensimmäinen vuosi päästy :) Ja kiva niin :)

Kiukkua nyt on piisannut ihan riittämiin tänään. Jaksoi kuitenkin olla hyvällä tuulella kun Ukkonen tuli kotiin. Oli siinä taas ottanut kunnon päikkärit juuri ennen :)
Ja olishan se ikävää, että pappa tulee kotiin kylmän työpäivän jälkeen ja sitten täällä vaan kiukutellaan. Osasin minäkin olla ihmisiksi enkä yhtään kiukutellut, vaikka jotenkin hermot olleet kireällä koko päivän :) Olen ylpeä omista hermoistani kerrankin! :)

Onhan se ikävää kun lapsi on kipeä :( Toivottavasti pian helpottaa, ja poistuu tämä flunssa kokonaan tästä taloudesta!

Mutta ihanasti tämä pikkumies mahassa muistuttaa koko ajan olemassaolostaan jatkuvalla hikalla :) Ei pääse unohtumaan, että kohta täällä saattaa olla kaksi pientä potilasta. (Toivottavsti ei sentään, vaan että pikku natiaiset pysyvät mahdollisimman terveinä :) )

Sen verran on tänään myös paikkoja kiristänyt, että taitaapi mahapallo taas kasvaa, ja toivottavasti kasvaa paljon! :)
Järjettömät liikakilot pysykööt kuitenkin poissa!

Mutta nyt toivotaan että huomenna pikku potilas olisi jo terveempi, ja että nukkuisi myös ensi yön paremmin :)