Lukijat

torstai 31. heinäkuuta 2014

Huh hellettä!

Kyllä voin sanoa että liika on liikaa!
Onhan se kesä ihan kiva, voittaa talven. Mutta kohtuus kaikessa. Eihän tämmöisiä +30 varjossa-helteitä kestä hullukaan :)
Sisällä asteita ehkä hieman vähemmän, mutta hiki virtaa siitäkin huolimatta.

Eikä nuo lapsetkaan taida niin nauttia. Pihalla ei jaksa olla, paitsi omalla, kun siihen aurinko paistaa onneksi vasta reippaasti puolen päivän jälkeen :) Ja hyvä niin, koska muuten ei kyllä tulisi pahemmin ulos lähdettyä.
Eihän nuo pennut suostu vaatteitakaan pitämään, niin omalla pihalla sentään voi painella vaikka vaipoissa :)

Ja Benjamin kun ei tee vielä mitään, niin eipä ole kiva viedä sitä tuonne paahteeseen vaunuihin pötköttämään.

Onneksi on tuo ihana esikoinen joka ulkoiluttaa noita kahta ikiliikkujaa :) Saa neuroottinen siivooja-mamma rauhassa kuurata kotona :)

No en valita siltikään,  talvella nimittäin jaksaa joka tapauksessa taas kerran valittaa kylmästä ja lasten pukemisesta ja ja... :) Nyt nautitaan helteistä, vaikka väkisin :D

Saatiinpa tässä hieman sisustettuakin kotia, lomarahoilla, kun ei tässä sen kummemmin tullut lomailtua :)
Uusi TV-taso/kirjahylly tönöttää tuossa seinän vieressä hieno arkkupöytä edessään ja uusi ilme odottaa vaan sohvaa, joka jo eilen Askoon saapui, mutta kotiutuu vasta lauantaina kun päästään vanhasta sohvasta eroon :) Eteiseen saatiin vihdoin viimein uusi matto, ja harmaita hiuksia aiheuttanut rispaantunut räsymatto sai häipyä..tosin vasta esikoisen huoneen lattialle läjässä..pitäisi varmaan viedä sieltäkin pois :)

Pikku Benjamin kävi myös lääkärin tarkastuksessa tiistaina, ja kaikki oli mitä hienoimmin.
Putte-possu kasvaa hurjaa vauhtia, kahdessa viikossa painoa oli tullut 728g, joten kyllä on ukko ollut paikalla ruoka-aikaan :)
Ja mikä hienointa, maitoa tulee edelleen, siis muualtakin kuin purkista, joka on kyllä täysi yllätys ollut, kun kuitenkin kolme kertaa aikaisemmin maidon tulo on loppunut kuin seinään 3-4 viikossa :)
Mamma on tästä hyvin hyvin iloinen, onhan tämä todennäköisesti viimeinen kerta kun vauva imee tissiäni :) Nautitaan näistä hetkistä niin kauan kuin tätä kestää :)
Äskön vaippaa vaihtaessa tajusin, että tänään on se päivä, kun 50senttiset vaatteet lähtee vaihtoon :( Voi että kohta meillä ei enää ole vauvaa!! :(  :D

Eilen oli sitten vihdoin viimein pappikin palannut lomilta, joten pääsi ristiäispäivää varailemaan, ja päivä aikaistuikin viikolla, kun papille ei sopinut se mitään oltiin mietitty.
Ja kun kukaan muu pappi ei tälle mammalle kelpaa, oli päivämäärää muutettava :)
Eli kolme viikkoa ristiäisiin, ja kohta jo alkaa hermostuttamaan, kun pitää pikku hiljaa alkaa suunnittelemaan.. mutta ei paineita, eiköhän ne ihan kivasti mene, vaikka tarjoaisin vettä ja näkkileipää :)
Ensi vuonna en kyllä sitten enää ristiäisiä järjestä!! :)  (näin sanoin viimevuonnakin, mutta nyt se pitää! :) )