Lukijat

tiistai 4. helmikuuta 2014

Puoliväli ylitetty!

Viime perjantaina tuli siis puoliväli täyteen, ja kyllä pitää vaan taas kerran hämmästellä, että mihin tämä aika menee?! Kun tuntuu ettei mene mihinkään ja silti kohta on jo kesä ja uusi vauva :)
Eilen oli kovasti odotettu rakenne-ultra, ja meidän ihana naapuri tuli taas poikansa kanssa lapsenvahdiksi, niin päästiin helposti lähtemään kättärille, kun aika oli jo klo. 8. Ei tarvinnut lähteä ryhmä rämää kuskaamaan yhtään mihinkään :) Ja kun nämä pikku piltit on niin ihania, että normaalisti nukkuu pitkään, niin nyt tehtiin poikkeus, ja kaikki paitsi isoin sisko oli ylhäällä jo heti kuuden jälkeen :) Ei tarvinnut lapsenvahdin olla ihan ilman lastenvahtimista täällä :D

Enkä ihmettele yhtään, että myöhempiä aikoja kun tuolla laitoksella on, niin oma aika ei pidä millään lailla paikkansa, kun jo näin aamun ensimmäiset ajat otettiin myöhässä vastaanotolle, ei tosin kuin n.7min, mutta myöhässä kuitenkin.

Heti ensimmäisenä ilmoitin ultraajalle, että saa sitten kertoa jos siellä jotain näkyy, sukupuoleen viitaten siis :)
Siinä se täti selosti koko ajan mitä milloinkin katsellaan, ja että iso vauva on, kokoarvioksi sanoi vissiin 476g, mikä onkin näille viikoille (20+3, paino normisti näillä viikoilla keskimäärin 325g) iso, vastaa lähemmäs 23 viikkoista.

Kaikki mittasuhteet kuitenkin oli kunnossa, että se vaan on joka suhteessa iso :)
Istukka on takana, ihan niinkuin oletinkin, kun liikkeet tuntuvat sen verran hyvin, ihan jopa käteen asti aina joskus harvoin vähän tuntunut :)

Ja kun sukupuolta alettiin tutkailemaan, niin yhtä hienosti esitteli itseään kuin isoveli aikanaan, ja kyllä siellä pikkuveli on tulossa :)
Nyt ei puutu kuin uroskoira, niin sitten olisi tasapeli :) Sitä tosin ei ole tulossa! :)

Kotiin päästyä tutkailin korttia tarkemmin, niin siihen sitten oli merkattu, että vastaa viikkoja 22+6, eli reippaasti enemmän kuin mitä niitä on, ja soitinkin kättärille, ja kyselin, että miten ei laskettua aikaa siirretty, kun heitto noin paljon ja sieltä hieman hämmästynyt tätikään ei oikein osannut sanoa juuta eikä jaata, vaan totesi, että ehkä ensimmäisen ultran, mikä tehtiin, joka meni suurinpiirtein päivät kohilleen, takia ei lähdetty muuttamaan, kun pikku hiljaa alkaa tulemaan yksillöllisiä eroja. 
Totesin vaan tädille, että toivottavasti ei mene taas kahta viikkoa yli, koska sittenhän tämä olisi näiden mittojen mukaan jo 3½ viikkoa yliaikainen, niin eipä se siihenkään muuta sanonut kuin että toivotaan niin. No pitää toivoa, muuten saan synnyttää jonkun satakiloisen miehen vielä :D

Täytyy nyt kuun lopussa neuvolassa vielä kysäistä tästä, että eikö nyt kuitenkin vähän aikaistettaisi, tai jospa saisi sitten vielä yhden ylimääräisen ultran sinne loppuviikoille :)

Mutta kaikki oli niinkuin pitääkin ja nyt voi sitten alkaa miettimään sitä nimeä, kun puolet vaihtoehdoista (mitä ei edes ole, sis yhtäkään vaihtoehtoa), eli tytön nimet voi jättää pois..että ehkä tässä vielä kiva nimi pojalle keksitään :) Jos ei muuta, niin pojasta tulee Rusina! :D En tosin tiedän onko tytön vai pojan nimi, kun mielestäni Rusina ei ole nimi ollenkaan :D  
Mielessä on vaan Lusifer, ceellä tai ässällä, sen kummemmin en ole miettinyt, se nimi kun ei kenellekkään muulle edes kelpaa, niin turha sitä kai on enempää miettiäkkään, mutta minun mielestä olisi oikein nätti nimi :)
Mutta ehkä sitä löytyy joku toinenkin nätti nimi :)

Nyt alkaa talvi vasta olemaan parhaimmillaan, ja juhannukseen on enää 19viikkoa ja 3päivää :)
Toivottavasti kerkiää se kesä tulla ennen synnytystä, muuten olen hieman pettynyt, että en taaskaan saa kesämasua :)

Ja hitto minkä meni tuo meidän pikku jätkä eilen tekemään kun olin poissa! Oli ottanut ensimmäiset pari askelta ilman tukea sohvan ja pöydän välissä ja naapuri näki :) Ja niinkuin minä olin ajatellut, että nämä pojat on vähän hitaampia, että ei niin aikaisin lähden liikkumaan, niin paskan marjat! Ensi viikolla tuo varmaan jo juoksee :)

Eihän siitä ollut kuin tasan kolme viikkoa kun tuo vasta ensimmäisen kerran nousi seisomaan, ja nyt jo pitää yrittää liikkeelle! Mikähän kiire näillä minun kakaroilla oikein on?! :D