Lukijat

perjantai 25. lokakuuta 2013

Plussatuulia taas kerran :)

Kyllähän tässä jo muutaman päivän ihmetellyt, kun niin kovin oksettava olo, ja pahenee vaan. Ja sitten vielä ihme väsymyskin, kun ei ole tapana päiväunia nukkua, mutta nyt on maistuneet oikein hyvin.
No ei ollut edellisen pillerilevyn lopussakaan puolukkapäivät ihan sitä mitä pitäisi, ja edellisistä olikin sitten joku 1½ kuukautta.
Lopputulos siis:
Aamulla ärrän kautta neuvolaan, Alexanderin 5kk neuvola siis kyseessä, ja pikaisesti ajattelin varmistaa, että jotain häikkää se vaan kropassa on ja yksi viiva sen todistaa.
Ja niinpä tekikin joo! Heti pärähti tikkuun kaksi vahvaa viivaa ja minkäs teet..se oli sitten siinä, ja soitinkin heti Ukkoselle ja sanoin että "Mä pilaan nyt sun päiväs, ja varmaan koko elämänkin." Ja sitten kerroin, ja kyllä siltä muutamat ärräpäät oletettavasti tulikin.

Kysyin sitten vielä varmuuden vuoksi neuvolan tädiltä, että montakos viivaa hän siinä tikussa näkee, niin ei ollut minulla silmät vaan ristissä ja tuplana kaikkea näyttänyt, vaan kyllä sekin siinä kaksi kirkasta punaista viiva näki ja naureskeli vain :)

No varattiin sitten ensimmäinen neuvola minulle ensi maanantaille ja katsellaan sitten tarkemmin, jospa täti saisi järjestettyä varhaisultran, että selviäisi viikot myös.

Kotimatkalla sitten piipahdin vielä apteekkiin hakemaan digitestin, että katsellaan mitäs viikkoja se sitten näyttää.

Sen kun sain kotiin tultua tehtyä, niin mittariin ilmestyi 3+, ja kun päiväpissasta, niin eihän sitä nyt yhtään sitten voi tietää että millä viikoilla mennään. Itse veikkaisin kuitenkin alle kymmenen, kun ei mitään turvotuksia tai muutakaan vielä ole ilmestynyt.

Vähän paskaan saumaan sinällään, että ensi kesönä olisi tarkoitus lähteä etelään, niin nyt menee kyllä aika niille ajoille laskettu, jos kaikki menee hienosti loppuun asti.

Tässä on kyllä "hieman" sulattelemista! :) Ukkosella vissiin vielä enemmän, kun sanoi jo, ettei kohta tunnit enää riitä työn tekemiseen, että pystyy tämmöisen sirkuksen elättämään :)

Mutta on sen nyt perkele, että vuosiin ei lapsia tullut, vaikka ilman ehkäisyä oltiin, ja nyt ei sitten mikään pidättele tämän Ukkosen supersiittöitä :D

No näillä mennään, ja tervetuloa vaan, kun kerta noin kova hinku :D



                                                       Siinä vielä todistusaineistoa :)