Lukijat

torstai 15. elokuuta 2013

Arki alkoi

Koulut alkoi taas tiistaina, ja toistaiseksi ei ole opettajalta tullut vielä yhtään viestiä! :) Olen tyytyväinen :) Kaksi päivää on kuitenkin jo pitkä aika Mömmölle olla törttöilemättä! :D
Jospa edes tämä viikko päästäisiin ilman ongelmia :)
Tietenkin vielä kivempi olisi, kun ei tulisi yhtään ilmoitusta tulisi, IKINÄ mutta se nyt on toiveajattelua :)
Jo viides luokka menossa! Mihin tämä aika menee?! Pakko se taas on todeta, etten mikään teini enää voi olla, kun tuo esikoinen alkaa kohta sitä olemaan :)
Ja ennen kuin huomaankaan, on Masa ja Alexanderkin koulussa, ja silloin alkaa tällä akalla kohta keski-ikä lähestymään!
Mutta siitäkin huolimatta "lähestyvä" eläkeikä, jos ajatellaan että olisi silloinkin muka vielä sen 65v, niin siihenhän on yli tähän mennessä eletty ikäni vielä! Eli se on hyvinkin kaukana, vaikka tuntuu että vuodet vaan vilisee silmissä :)

Ukkonen kun keväällä manaili, kuinka epäreilua on kun koululaisilla on niin pitkät kesälomat, niin nytpä Ukkonen itsekkin lomaillut yhtä kauan, ja "loma" jatkuu vaan :) (lomautus siis päällä) Eikä tulevista töistä ole tietoakaan, kuulemma syksyllä, mutta mistä alkaa syksy?
Ilmoista päätelle syksy alkoi samana päivänä kuin koulut, tulee vettä taivaan täydeltä ja ei paljon aurinko paista.
Mutta työnantajan syksy alkaa ehkä sitten ensilumista, nista sitä tietää :)

Mutta mikäs sen mukavampaa kuin että Ukkonen on kotona meitä viihdyttämässä, toki myös kalassa käy, mutta se hänelle suotakoon :) Kova kalamies kun on ja kohtahan se talvikin taas on täällä, niin sitten ei tule taas niin paljon järvellä käytyä :)
Kyllähän tuo on hieman töiden perään haikaillut, kun alkaa kuulemma rahatilanne jo hieman stressaamaan, mutta siltikin nauttii kun saa olla perheen kanssa :) (toivottavasti nauttii :D)

Ja minkäköhän harrastuksen sitä itselleni keksisin?! Kuulemma jotain pitäisi keksiä, mutta kun en keksi!
Ensimmäinen harrastus voisi olla se kauan puhuttu optikolla käynti, niin saisin näytettyä Ukkoselle, että supernaisella on supernäkö :) Mutta niinkuin sanoi, kauan puhuttu, eli tuokin tuntuu ylivoimaisen vaikealta toteuttaa. Kun pitäisi se aikakin sinne tarkastukseen varata, ja sehän onnistuu ihan netin kautta, mutta nähtävästi siltikin liian vaikeaa, ja sitten että pitäisi oikeasti mennä ihan oikein paikan päälle! :D Josko sen kuitenkin vaikka tänä vuonna saisi tehtyä? :) 
Mikähän voisi olla hyvä harrastus tällaiselle laiskimukselle? Ei siis yhtään mitään tule mieleen, joten jätetään aihe tältä erää, ja palataan asiaan vaikka ensi vuonna :)

Olisihan tuo toki ihan mukava, että joskus voisi lähteä, siis vaikka ihan säännöllisesti jonnekkin ihan itsekseen jotain omaa puuhaamaan, mutta kun ei vaan mitään tulee mieleen, mitä se oma voisi olla :/ 
Ja kyllähän sitä sitten kerkeää kun lapset on isoja eikä äidin seuraa enää todellakaan kaivata :) Ehkä sitä sitten voisi lähteä vaikka savenmuotoilukurssille, jos ei nyt muuta keksi :D
Jätetään se nyt mietintäasteelle :)

Arki kuitenkin on palannut ja tämä mamma on ahkerasti pikkuhiljaa alkanut tekemään suursiivousta keittiöstä alkaen. Sisustaminenkin olisi kamalan kivaa, mutta sehän vaatisi rahaa, mitä ei liiemmin ole, kun äitiyspäivärahahan onkin aika päätähuimaava :/

Tosin jos eilistä lehteä on uskominen, ei sitä huimia tuloja ole tiedossakaan, edes tulevan valmistumisen jälkeen (eikä koulu ole vielä edes alkanut, siis se koulu mihin en ole vielä edes hakenut, enkä ihan vielä ole hakemassakaan). Mutta siis kun sen kolme vuotta sitten tulevaisuudessa kun on opiskellut ja toivottavasti valmistunut kokiksi, niin eipä nekään huimia tienaa, ellei sitten sattuisi olemaan niin loistava kokki että pääsisi johonkin huippu ravintolaan :) Mutta se taas ei ole hirveän todennäköistä..siis vaikka olisikin aivan huippu, niin varmasti moni muukin on. Mutta toivossa on hyvä elää :)

Mutta kasvatetaan nämä pienet apinat ja sammakonpoikaset nyt ensin hieman isommiksi ja lähdetään sitten tienaamaan miljoonia :) Onhan tässä velä loppu elämä aikaa :)