Lukijat

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Mökillä Myrskylässä 8-13.7.2014

Ukkonen sai kun saikin vähän lomaa, kaksi viikkoa päätti yrittäjämieheni pitää kun kerta mahdollista :) Ja kiva niin :) Onhan nämä pienen ihmisen ensihetketkin näkemisen arvoisia :)

Päätettiin siis lähteä mökille. Lähtöpäivän aamuna (ti) kipaistiin ensin Toys "R" Usin kautta hakemassa koottava leikkikeskus lapsille, pitäähän sitä papalle olla puuhaa mökillä ja lapset tarvitsee virikkeitä :)

Tämä oli myös meidän pienen Benjaminin ensimmäinen lomamatka, onhan tuota ikääkin kertynyt jo huimat 2 viikkoa :)


Ja sanottakoon suoraan, ettei hormoonit vielä olleet jättäneet rauhaan, akka oli kuin perseeseen ammuttu karhu aika paljonkin..melkeinpä koko viikon jos Ukkoselta kysytään. (mutta sen mielestä olen sitä aina, vaikka kuinka olisi oikeasti hyvä päivä, eli en kyllä koko aikaa ollut. Jotenkin kai olemukseni on kärttyinen? :/ )

No ilmat ainakin suosi ja saatiin nauttia auringosta joka päivä.




Oltiin siis koko perheen voimin, mutta Mömmö joutui perjantaina lähtemään appiukon kyydillä, kun oli isäviikonloppu. (pääsi sentään mukaan kuitenkin :) )

Masa pääsi papan kanssa kalassa käymään ja minä kävin sitten pienten miesten kanssa rannalla, että pääsi Jätkä vähän varpaita kastelemaan. Itse en uimaan päässyt, kun ylivoimaisen vaikeaa oli bikinien päälle pukeminen :D Ehkä joku toinen vuosi sitten :D



Ja pääsipä Benjamin saunaankin ensimmäistä kertaa elämässään, tosin vain pesulle mutta saunaan kuitenkin :)

Loma oli kiukutteluista huolimatta loma, ja ihan kiva sellainen, sanoo se Ukkonen mitä vaan, niin kyllä hormoonihirviömamma ainakin tykkäsi :)
Luulisi tuon ukonkin jo oppineen, että hirviö taidan olla hormooneista huolimatta, en tiedä, tai oikeastaan muista, kun hormoonipöllyissä tässä on kuitenkin muutama vuosi oltu putkeen :D